⬅ חזרה לאינדקס

אפשרות להעביר עסקאות תשלומים בין כרטיסים?

🕒 פורסם בתאריך: 16/03/2023 11:54
מצאתי בקלות שאפשר להעביר הוראות קבע בין כרטיסי אשראי ולעדכן את התשלומים הקבועים באתרי החברות.

אבל לא מצאתי ברשת כלום לגבי העברת עסקאות בתשלומים, אולי אני לא מחפש מילות מפתח מתאימות.

יש אופציה כזאת? להעביר רכישה שביצעתי בתשלומים בחנות לכרטיס אחר?

לצורך העניין, אני רוצה לבטל כרטיס שיש בו עסקאות כאלה עם תאריך פירעון סופי רחוק.

לחלופין, מניח שמתבצע פירעון מוקדם באופן אוטומטי, מה שכלול בעמלות עד כמה שהבנתי.

אני יכול כמובן לפנות לשירות לקוחות כמו ש- @yossik תמיד מציע לפותחי שרשורים כאלה אבל אני רוצה קודם לוודא מה אפשרי ומה מקובל כדי לא ליפול על נציג חסר ידע או ליפול בשיטת מצליח לגביית עמלות מיותרות
🕒 פורסם בתאריך: 16/03/2023 15:27
הייתה לי גם פעם את הבעיה הזו, אמרו לי אז שאי אפשר להעביר לכרטיס של חברה אחרת אבל אם מוציאים כרטיס נוסף של אותה חברה זה יכול להיות אפשרי, בסוף פשוט ביצעתי פירעון מוקדם אז אין לי ניסיון עם זה.

כנראה שבאמת הכי טוב לפנות לשירות לקוחות.. למרות שהם לא מקצועיים, בטח זה לא משהו כזה נדיר.
🕒 פורסם בתאריך: 16/03/2023 15:52
למיטב ידיעתי, העברת הוראות קבע עוברות ללא בעיות. היתה לי פעם בעיה רק עם חברת חשמל ולקח 3 חודשים, כל שאר ההוראות בערך תוך שבוע.

עסקה בתשלומים צריך לפרוע כי זו התחייבות עבור עסקה שבוצעה ולא שתתבצע.
🕒 פורסם בתאריך: 19/03/2023 18:54
מסתבר שזה לא אפשרי. לפחות זאת התשובה שקיבלתי משירות הלקוחות.
🕒 פורסם בתאריך: 26/03/2023 16:16
לא אפשרי

הוראות קבע זה שטויות, זה סתם לעדכן חברה לחייב מx במקום מy והפרוצדורה לזה כבר מובנית ברוב בתי העסק היום

עסקת תשלומים היא כמו כל עסקה רגילה, אתה יכול לבקש ביטול עסקה ולחיייב מחדש על כרטיס אחר מהחברה ממנה קנית, מעבר לזה כלום

מה גם- גם אם תבטל את כרטיס האשראי, התשלןמים ימשיכו לרדת כל חודש

הדרך היחידה להפסיק תשלומים זה פרעון מוקדם בעלות שנעה בין 20-40 שח ואם קצת לחץ זה גם יהיה בחינם.