⬅ חזרה לאינדקס

עובד מדינה במשרד ממשלתי?

🕒 פורסם בתאריך: 17/04/2023 22:08
אם כן, איך ניתן להעלות את המשכורת מלבד לגשת למכרזים (שחלקם תפורים) , גמול השתלמות ושווי רכב...?

אני מקבלת חוזה כלכלנים ועדיין מרגישה תסכול שאין לאן עוד להתקדם...
🕒 פורסם בתאריך: 17/04/2023 22:52
נראה לי שהדרך היחידה היא לעשות אקזיט משירות המדינה וללכת למגזר הפרטי. בטח יש איזה כישורים שאת יכולה לרכוש שם במשרד האוצר שמתרגמים יפה גם למגזר הפרטי, לא ככה?

זה יכול להיות זמן טוב ללכת לעשות תואר במקצוע עם ביקוש תוך כדי השקט התעשייתי שהעבודה עבור הפריץ מאפשרת. או לנסות להקים עסק מהצד...

אני יודע שהרבה נוטשים עכשיו את המגזר הציבורי בשביל הזדמנויות במגזר הפרטי. זה כבר לא מה שהיה פעם. כי לחכות לעלות בפז״ם ולתת לכל החיים בינתיים לעבור זה כבר לא עסקה משתלמת הרבה זמן. מקסימום זה היה ככה לדור א׳ עם הפנסיות התקציביות.

אני הייתי כבר מנסה לקפוץ הכי גדול שיש ולקפוץ ישר לראיית חשבון נגיד, תוך כדי המשך עבודה בשירות המדינה. זו תהיה חתיכת התקדמות.
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2023 07:45
את הקפיצב הזו כבר עשיתי (אני רו"ח)

מחפשת עוד אופציות...

אבל תודה!
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2023 08:50
את שואלת על שכר או קידום מקצועי?

לגבי שכר, כל דירוג והתנאים שלו. בחוזה העבודה שלך / ההסכם הקיבוצי יהיה פירוט של התוספות האפשריות לשכר. תמצאי מישהו במשרד שיעזור לך להשיג את המידע הזה.

לגבי קידום מקצועי, לרואי חשבון וכלכלנים יש תפקידים נהדרים בשרות המדינה שיפתחו להם הרבה דלתות בכל מקום עבודה אחר. יותר קל להגיע לתפקידים האלו בשלבים הראשונים של הקריירה אבל תמיד שווה לנסות. מהכרות (לא אישית, ואפילו לא של חברים קרובים), אם תיצרי קשרי עבודה ביחידה אליה את רוצה להגיע, זה יקל עלייך להתקבל לעבוד בה.