⬅ חזרה לאינדקס

שיפור אנגלית ועברית

🕒 פורסם בתאריך: 07/12/2016 11:07
אהלן חברים.

אני מאוד רוצה לפתח את היכולות שלי באנגלית ובעברית ואשמח לעזרתכם.

מבחינת אנגלית:

הרמה של די סבירה באנגלית

*אני מקפיד על שעה קריאת ספר ביום, הטקטיקה בקריאה היא "זרימה" עם הספר, לא מתעקב על כל מילה שאני לא יודע אלא רק על מילים חוזרות או כאלה שהן קריטיות להבנת המשפט.

* בקרוב אתחיל להשתמש באתר italki. בו אפשר לדבר עם עם מורים או סתם אנשים זרים לחיזוק השפה.

עכשיו, אני מחפש גם לשפר את הכתיבה באנגלית, האם יש לכן המלצב על פוררום כתיבה או משהו בסגנון שיעזור לי לשפר את הנושא הזה?

כנ"ל בעברית, אני מאוד רוצה לשפר אץ יכולות הכתיבה והניסוח שלי, האם קיימים או פורומים בנושא?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 07/12/2016 12:39
איזה סוג של כתיבה אתה מעוניין לשפר? כתיבה יומיומית או פורמלית?

לשיפור כתיבה יומיומית אתה יכולה להגיב יותר בבלוגים באנגלית בתחומים שמעניינים אותך, זה יאלץ אותך לנסח רעיונות במספר מילים מצומצם ובשפה פשוטה.
🕒 פורסם בתאריך: 07/12/2016 12:50
בעברית - אתה יכול להשתמש במידע שקיים על כתיבת חיבור לפסיכומטרי.

באתר walla school (אין לי קשר אליהם) תוכל למצוא סרטוני הכנה לכתיבת חיבור לפסיכומטרי שפתוחים לכל בחינם. לדעתי מומלץ מאוד.

בנוסף, קיימים גם ספרי הכנה מעולים בנושא זה. כשלמדתי לא מזמן לפסיכומטרי הייתה ליואל גבע חוברת מצויינת שמסבירה איך מנסחים טיעון בשיטות מתקדמות. תנסה לבקש מחברים.
🕒 פורסם בתאריך: 07/12/2016 14:17
לגבי כתיבה, לכתוב בפורומים, לפתוח בלוג ולקרוא בלוגרים שאתה אוהב את סגנון הכתיבה שלהם בשביל השראה, האחרון עוזר במיוחד לכתיבה יוצרת.