⬅ חזרה לאינדקס

מנטור לתפקיד Devops

🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2023 16:16
שלום,

התחלתי עבודה חדשה בתור junior Devops יחיד בחברה , ואני אשמח למנטור ועזרה בעיקר בנושאים של Aws תשתיות התקשורת.

תודה רבה!!
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2023 17:54
לא ברור לי למה אתה מצפה. אתה חושב שמישהו כאן בהתנדבות ימנטר אותך וישקיע בך שעות על גבי שעות?

אין לך סיניורים שם?

בכל מקרה, יש מאות קורסים ברשת\יודמי וכו' של devops שבהם תוכל להרחיב את הידע כמה שתרצה.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2023 18:38
לא מצפה לעזרה מאנשים עם גישה כמו שלך.

זה דבר נפוץ ונהוג לא המצאתי את הגלגל.

אני נמצא שם לבד וצריך הכוונה לא ביקשתי שעות על גבי שעות של ייעוץ רק שיש קרייסס או סתם להכוונה .

בכל מקרה אם תתחיל משהו חדש ותצטרך הכוונה מקווה שמישהו יענה לך באותה צורה.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2023 19:47
תוכל לספר קצת מה גודל החברה? במה היא עוסקת? האם המנהל/ת שלך מודעים לבקשה הזו? ייתכן ועדיף לקבל אישור לפני, ככה ידע עסקי ותחרותי עשוי לזלוג החוצה. ובכלל, מה הם מצפים מג׳וניור יחיד בחברה?

במקרים כאלה שוכרים פרילנסר להתוות את הארכיטקטורה, לפחות.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2023 20:02
אם אתה צריך עזרה, העבודה זה המקום שאמור לדאוג לזה.

לא סביר שילמדו אותך בהתנדבות 1 על 1.

בלי קשר, עדיף שתסגל לעצמך הרגלי למידה עצמית כי מהר מאוד תגיד למצב שלא יהיה מי שיעזור בנושאים מסויימים.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2023 21:54
אתה אמרת מנטורינג, לא אני.

להכוונה ושאלות שאתה נתקל בהם יש לך פורומים מקצועיים של תכנות בעיקר stackoverflow.

אפשר לנסות להיעזר מדי פעם בchatGpt אבל הייתי נזהר מאוד בתחום שלך.

באופן כללי, שמו אותך במצב די בעייתי. יש הרבה עניין של ניסיון בתחום שלך, כל מיני תקלות מוזרות שאתה מכיר או לא מכיר וכו'..

וכששירותים קריטיים נופלים וצריך להבין למה ואתה לבד.. זה בעייתי. בהצלחה בכל מקרה בעבודה החדשה.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2023 15:27
זה לגמרי מקובל שבחברה כמו שלך ישכרו יועץ חיצוני שיתמוך בך. הייתי יועץ כזה בתחום התוכנה, מגיע פעם פעמיים בשבוע, זמין לשאלות מורכבות, עוזר בהכוונה וארכיטקטורה.
🕒 פורסם בתאריך: 05/11/2023 16:22
אל תהייה קמצן במילים.

ספר על הג'וב, סמכויות, ציפיות, תחום, עבודה קודמת, ניסיון, האם התקבלת בגלל רזומ'ה מיופייף או שאתה מכיר את הנושא ועוד כדי לצמצם לעיקר ולא בכללי 'אני צריך מנטור'