⬅ חזרה לאינדקס

המתמתיקה של הזמנות כרטיסים

🕒 פורסם בתאריך: 29/11/2023 20:52
עולם התרבות מתאושש וזה הזמן לדסקס על אמנות הזמנת הכרטיסים.

כי כשאנחנו מזמינים כרטיסים לכולנו יש את אותה מטרה, שלא ישבו לידנו ושמרפקינו יוכלו להתרווח בנינוחות לצדדים.

ישראלים הם עם רועש, ועלינו להמנע מהתקלות עימם בכל מחיר.

אך אם למשל כיסא 10 בשורה תפוס, וארצה לשמור על מרחק כיסא ממנו ולתפוס את כיסא 12, מנגנון הזמנת הכרטיסים לא יתן לי - כי הוא אוסר על השארת כיסא בודד.

לכן רוב האנשים יתפסו את כיסא מספר 13, וישאירו 2 מושבים ריקים בינם לכיסא מספר 10, וכאן הטעות שלהם.

קודם כל 13 זה מזל רע, חמסה טפו טפו טפו, ודבר שני, מי אתם חושבים ישב בשני המושבים האלה? נכון, זוג.

ואין אוכלוסיה שמדברת אחת עם השניה כמו זוג.

אז מה עושים?

החכמה היא לתפוס את כיסא מספר 14, ולנצח את המערכת.

כי בין כיסא 14 לכיסא 10 יש שלושה מושבים פנויים.

באמצעי מבינהם, כיסא 12, אי אפשר לשבת, כי קנייתו משאירה לא אחד אלא שני "כיסאות בודדים" - 11 ו13 (טפו).

אז זוגות מוחרמים ואינם יכולים לקנות את המקומות שם.

תודה לאל.

ומה נשאר? רווקים מיזונטרופים כמונו שטכנית יוכלו לקנות לבדם את כיסא 11 או 13, אבל כמה כמונו כבר יש?

כמו כן, יהיה אפשר לבקש ממנו לזוז כיסא אחד מקסימום, שהרי אתה יודע בודאות ששני המקומות הנותרים לא אוכלסו.

ואם אין רווק מיזונטרופי שבחר לשבת לידך? ברכותי, השתלטת על השורה. יש לך 4 מקומות ריקים לרשותך.

וברצינות רגע, אל תשכחו לתמוך בעולם התרבות בימים אלה. לכו להצגות, הופעות ומופעים. אנחנו האמנים נשמח מאד.
🕒 פורסם בתאריך: 29/11/2023 22:03
13

3

רק מה מונע מזוג רועש לבחור את כסאות 15 ו-16 לצידך? ;)

הבעיה שלפעמים הכסא הבודד שבחרת (14) לא יהיה מול המסך אלא יותר בצד ואז זו דילמה של זוג רועש לצידך מול צוואר תפוס.

בכל מקרה אהבתי את הרעיון :)
🕒 פורסם בתאריך: 29/11/2023 23:43
4 מקומות ריקים כולל זה שלך.. ריקים עבורך לבחור איפה לשבת.

כלום רק שאתה היחיד באולם שיש לו את המידע שבמקומות הריקים לידך איך אנשים, ותוכל לזוז כיסא אחד בלי שיקימו אותך מאוחר יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 30/11/2023 04:00
יש שיטה קצת יותר יעילה.

המערכת לא נותנת לפלוני להזמין את כיסא 12, אבל אם במקרה באותו זמן גם אלמוני פותח הזמנה ומסמן את כיסא 11, המערכת שומרת לו את המקום למשך כחמש דקות להשלמת ההזמנה. באותן דקות, כיסא 12 הופך זמין לרכישה בידי פלוני. בחלוף חמש דקות, אלמוני לא השלים את התשלום על כיסא 11, לכן המערכת משחררת את הכיסא, וקיבלת את כיסא 12 הנכסף, עם מקום פנוי לידך. אמנם יתכן שכיסא 13 יהיה תפוס, אבל טוב משענת ליד אחת משתי משענות עץ.

הערה: למותר לציין שבצירוף מקרים מדהים, פלוני ואלמוני עשויים להיות אותו אדם.
🕒 פורסם בתאריך: 30/11/2023 09:56
אני רואה שאני לא המיזנתרופ היחיד שהוגיע את מוחו בבעיה האקוטית ופתרונותיה הנכספים
🕒 פורסם בתאריך: 30/11/2023 10:12
אין כמו לשבת בקצה השורה - רצוי בשורה 1. מלא מקום לרגליים, ניתן להתרווח לכיוון האין-כיסא, לנשנש משהו מהתיק שלצד המושב, לצאת חופשי לשירותים, לא מקימים אף אחד ולא מפריעים.
🕒 פורסם בתאריך: 30/11/2023 10:17
אפשר. אנשים רבים כולל הח"מ משדרגים מקומות ישיבה. יושבים איפה שפנוי ומתאים להם.
🕒 פורסם בתאריך: 30/11/2023 11:30
גם אני מתמודדת עם התופעה המפלה שציינת ונוטה לבחור כסאות בצורה שתשאיר מספר אי זוגי של כסאות פנויים בשורה..יש יחידים שהולכים לבד להצגות/לקולנוע והם אלה שתופסים את הכסאות שנשארים 'בודדים'. לתיאטרון צריך להיות אינטרס לאייש את המקומות האלה לכן לא ברור למה עד היום אין הנחה של רגע אחרון/הטבה אחרת עליהם.