⬅ חזרה לאינדקס

השקעות דרך חברה בע"מ

🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 19:45
אז יש חברה בע"מ ומתחיל להצטבר בה כסף, העסק כרגע לא צורך השקעה של יותר מדי כספים (אין סקייל אינסופי אז עוד כסף לא יגדיל את ההכנסה) ונשאלת השאלה איפה להשקיע ובמה.

אז יש עסקאות נדל"ן באירופה (ארה"ב בעייתי בגלל ענייני מיסוי), אפשר שוק ההון (אבל פחות מעדיף כרגע טווח ארוך בחברה, מספיק באישי)

רעיונות נוספים יתקבלו בברכה
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 19:47
נדל"ן בישראל.

אופטימיזציות להוצאות והגדלת הכנסה באישי.
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 19:51
נדל"ן בישראל = ממה שבדקתי רק מסחרי, לא יודע כמה השקעה במשרדים זה משהו רלוונטי כרגע. אם תוכל למקד אותי לדברים יותר ספציפיים שאקרא/אחקור עליהם, אשמח ממש

אופטימיזציות להוצאות = נראה לי שעשיתי הכול כבר, העסק הוא דיגיטלי בלי הוצאות מלבד קצת פרסום... אז מעמיס קצת הוצאות בית, כיבוד וביגוד, אבל זה פינאטס.

הגדלת הכנסה באישי = לא רלוונטי, לא צריך עוד כסף בבית והמיסוי סתם יהיה גבוה מדי.

(בהנחה שלא הבנתי את כוונתך בנוגע למה שכתבת אשמח אם תתקן אותי ותסביר לעומק)
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 20:00
יש גם חנויות, מרכזים לוגיסטיים וגם דירות.

פינאטס? חמור מאד!

הגדלת המשכורת או פתרונות אחרים, יש כל מיני פתרונות יצירתיים וחוקיים.
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 20:04
אתה מכיר מישהו שעוסק בתחום ואפשר להתייעץ איתו?

בוא נגיד ככה, ההכנסות גבוהות... יחסית להכנסות זה פינאטס. זה לא שאפשר להעמיס 20K הוצאות כיבוד בחודש.

מכיר את הפתרונות היצירתיים והחוקיים ועושה אותם (אולי לא את כולם, אשמח להפניה לגורם מקצועי בנושא), זה לא נותן מענה להכנסה אחרי הוצאות (יפות) ולפני מס של למעלה ממאה אלף בחודש...
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 20:07
תתפלא מה אפשר לעשות בצורה חוקית למהדרין.

יש מתווכים שעוסקים בנדלן מסחרי אבל מומלץ קודם להבין במטריה, אין לי מישהו מומלץ.

תתפלא.
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2024 20:20
שלחתי לך הודעה בפרטי בהנחה שזה בסדר, אשמח להפניות וקישורים רלוונטיים. תודה רבה על המענה!
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 01:34
כל הכסף הפנוי של החברה נמצא כל הזמן בביטקוין, משתדל לא למכור כדי לא ליצור אירוע מס

היתרון שזה משמש לי, שמור מחוץ למערכת ונזיל מאוד

הצליח לשמור על ערכו (בלשון המעטה) לאורך ה 7 שנים האחרונות

לא ממליץ כמובן, רק משתף

אני חושב שכל עסק צריך להחזיק הגנה כלשהי והתקפה כלשהי, משמע לשמור על ערך כספו ולתת לו לעבוד עבור תזרים כלשהו

השאלה איזה כסף הולך לאן ולכמה זמן

מה שלא תחליט, תידע לעשות הסכם כמו הסכם עם עצמך, משמע תחליט ותפעל לפי, אל תשנה סתם דעתך, כי לדברים כאילו יש עלויות בדמות שכר לימוד
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 11:00
אשמח אם תוכלו לתאר על מה אתם חושבים ולמה אתם מכוונים בניהול חכם של הוצאות חברה,

אני בטוח שהידע של שניכם יסייע לרבים.

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 11:03
יש דברים שחורגים ממסגרת של מה שאפשר ורוצים לספק בפורום, מה גם זה יותר כמו חליפה בתפירה אישית.
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 20:34
חשבת לפתוח עוד עסק? משהו שבעל השקה לחברה שלך או שהוא לגמרי שונה.

תחשוב על החברה שלך כחברת אחזקות קצת ותוכל לראות שיש הרבה הזדמנויות אחרות.
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 20:39
חשבתי על זה, אבל אם יהיה עוד עסק זה עסק שאהיה בעלים שלו ולא אעבוד בו, וכזה עדיין לא מצאתי
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 20:56
לא הבנתי, אתה לא הבעלים והעובד של החברה בע"מ שלך?

ואתה רוצה למצוא עסק שתהיה רק הבעלים שלו?

עקרונית אתה יכול לפנות להשקעה במניות דיבידנדים (יש מלא מאמרים על זה כולל באתר הזה).

מעבר לזאת ייתכן ותמצא הזדמנויות לפתוח עוד עסק, לעבוד בה ולעשות דלגציה ואוטומציה לכל תהליך תפעול של העסק שעליו תוכל לפקח, בעיקרון כל מה שכל בעלים של החברות הגדולות עושות.
🕒 פורסם בתאריך: 05/03/2024 21:42
אני כרגע עובד בערך שעתיים ביום בעסק שלי. במקביל אני שכיר במשרה מלאה.

אין לי זמן להקצות לעוד עסק בלי לעזוב את העבודה בתור שכיר, ולכן אם אכנס לעסק נוסף זה יהיה בתור מי שמביא את ההון ומחזיק בבעלות מלאה או חלקית, לא בתור עובד.