⬅ חזרה לאינדקס

שיפור האנגלית

🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 01:34
היי

מה הדרך שלכם לשפר את האנגלית שלכם ביום יום? אני מעוניין להגיע לרמה שוטפת ואשמח לכל המלצה על קורסים/מכללות/מוסדות.. מוכן לשלם כמה שצריך בכדי לשפר את זה לרמה שוטפת
🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 03:00
הדרך ״הכי קלה״ היא לצאת ללימודים בארה״ב, בריטניה, קנדה... ולא להתרועע עם הישראלים האחרים/חב״ד שם! כל המטרה זה שתצטרך להתחיל להסתדר עם השפה ביומיום וללמוד את המילים שאתה רואה פעם ראשונה. אבל לא לכולם יש אפשרות, אז זו רק הצעה.

אם אני חושב על איך שאני למדתי, אז תנסה לחיות את השפה כל יום.

הדבר הטוב הבא שאתה יכול לעשות זה לראות סרטים וסדרות בלי כתוביות אם אתה מסוגל כבר להבין חלק גדול ולהשלים מילים מההקשר על הדרך.

להחליף את השפה של הטלפון והמחשב לאנגלית (של מערכת ההפעלה, לא אנשי הקשר).

חוקרי שפה יודעים היום שאנשים אפילו מסוגלים ללמוד מבטא בבגרות על ידי חזרות. אם אתה רואה סרט וקולט איזה משפט שבא לך בטוב, תעשה פאוזה ותנסה לחזור עליו כמה פעמים כמו שהשחקן אמר.

הייתי נמנע מהכלים המודרניים שיש היום - אפליקציות שיש להן לוגו של ציפורים למיניהן. אלה שיטות חדשות ללימוד שפה משנות החמישים והן לא עושות כל כך את העבודה מלבד היכרות עם השפה.
🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 07:31
ההצעות של אלכס מצויינות.

בקשר לסדרות וסרטים, מבחינת ההבנה עדיף בריטים מאשר אמריקאים, בדרך כלל עדיף ישן מאשר חדש ואם עדיין קשה, שים כתוביות באנגלית.

אגב, לא רק כדי לשפר את האנגלית, ל bbc פודקסטים ממש מעולים.
🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 09:11
כמו שנאמר, הדבר הכי חשוב זה input.

בזמן האחרון אני קצת כותב באנגלית.. שמתי לב שלכתוב יחד עם AI + מטרה של מה שאתה רוצה להשיג מאותו קטע טקסט + כלים חינמיים שמתקנים אותך ובודקים קריאות וחוסר רובוטיות יכולים מאוד לשפר את יכולת הניסוח.

כמובן שאין תחליף למעבר על הטקסט ולראות אם הוא מעביר את המסר בצורה טבעית ונכונה.
🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 10:12
Italki

או לעבור לגור בחלקים של רעננה, ירושלים
🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 20:44
מה שאלכס רשם דיי מסכם את זה, צריך לחיות את השפה.

לראות סדרות באנגלית עם כתוביות באנגלית, להתחיל לקרוא באנגלית (כמובן לפי הרמה ומשם לנסות להתקדם לתכנים יותר כבדים אם זו דרך שמדברת אליך)

לכתוב באנגלית, אפילו סתם דברים בשביל התרגול עצמו.

ומבחינת דיבור זה קצת יותר קשה לתרגל אם אתה גר בארץ, מדינות דוברות אנגלית זה המקום.

אני אישית גם מדבר לפעמים בדיסקורד עם חברים אמריקאים וזה ממש משפשף את השפה.
🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2024 21:33
רעיון קטן נוסף על מה שכתבו מעלי,

בקניית ספר באמזון, בפורמט קינדל, אפשר להוסיף 2 דולר, ולקבל גם פורמט audioBook שלו,

ואז, סימולטנית לקרוא ולשמוע (הסמן מדגיש כל פעם את המילה המוקראת כרגע)

ועם האופציה להאט את קצב ההשמעה,

זה מאפשר לך להכיר את המילים וההגייה שלהם,

בקצב שמותאם לך.

ה voice נשמע לי ai אבל זה כמעט ולא מורגש.

שווה את ה 2 דולר לדעתי.
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2024 00:40
לאוצר מילים ודקדוק:

אינטרנט. יש כתבות, חדשות, מגזינים, מידע טכני ולימודי, פורומים (בהם אפשר גם להתכתב עם אנשים).

גם משחקי מחשב, סרטים, סדרות.
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2024 01:11
מהניסיון שלי הכי עזר לי למצוא דוברי אנגלית בסביבתי

התחלתי בגילאי העשרה המוקדמים בבייביסיטר לילדים דוברי אנגלית, המשכתי בהשתתפות בשבתות של דוברים,

זוכרת את השוק של הפעם הראשונה של להיות בחדר כולם זורקים בו לכולם... באנגלית

הבנתי קודם היטב, אבל לקלוט דינמיקה של קבוצה זו רמה אחרת לגבי,

ויותר דומה למה שקורה בישיבת עבודה סטנדרטית...