⬅ חזרה לאינדקס

ייעוץ לגבי..ייעוץ?

🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 12:05
אהלן,

אני מחפש שירותי ייעוץ, אבל אני לא כל כך יודע איזה, אז אשמח אם תכוונו אותי למה אני מחפש -

אני מחפש מישהו שאוכל להפגש/לדבר איתו, לתאר לו את המצב הנוכחי שלי(כמה כסף, איפה כסף), להגיד לו מה התוכניות לשנים הקרובות, ולשמוע ממנו איזה אופציות יש לי(שוק ההון? נדלן?) כשבסוף נתכנן ביחד איזשהי תכנית כלכלית בהתאם לנתונים האלה עם הוראות להמשך, עם ערוץ פתוח להתייעצויות בהמשך במידת הצורך.

יש כבר כסף בתיק השקעות, יש כסף בקופת גמל, אבל אשמח לעשות חישוב מסלול מחדש עם מישהו שמבין בזה באמת ונטול אינטרסים מעבר ללתת שירות טוב ולקבל עליו תשלום בהתאם.

אז מה אני מחפש בעצם? ומה סדר גודל מחירים של ייעוץ שכזה, אם קיים?
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 12:22
אתה צריך יעוץ כלכלי/פיננסי עם מישהו שמבין גם בנדל"ן, משכנתאות, חסכונות פנסיוניים והשקעות בשוק ההון ומישהו שמקבל תשלום/עמלה/הטבה כלכלית כלשהי ממך וממך בלבד.

המחירים מאד משתנים, בין כמה אלפי שקלים לכמה עשרות אלפי שקלים ואף יותר, מאד תלוי ביועץ, בהיקף העבודה ובערך שהוא נותן לך.

ג"נ: נותן יעוץ כזה.
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 12:27
נשמע כמו פרסומת.
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 12:33
הוא הצטרף לפני 3 שנים, אז הוא הצטרף והמתין 3 שנים כדי לפרסם? קשה להאמין.
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 12:49
למי?
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 12:56
אני ממש לא פרסומת אבל כל הכבוד על העירנות...

@אורי ג. תודה רבה על התגובה - ממה שאני מבין ממך, הטייטל שאני מחפש זה יועץ כלכלי/פיננסי ואת שאר הפרמטרים שמנית אצטרך לוודא פרטנית מול הבן אדם שאבחר?

וכמובן שאשמח גם לשמוע ממך - אצור איתך קשר בפרטי
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2024 13:10
עזוב אותך טייטלים, כל אחד יכול להמציא לעצמו איזה טייטל שהוא רוצה, אתה צריך מישהו ישר שמבין על מה הוא מדבר.
🕒 פורסם בתאריך: 28/04/2024 14:30
אהלן, לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית - איך אפשר ליצור איתך קשר?
🕒 פורסם בתאריך: 28/04/2024 21:33
אי אפשר לשלוח הודעות פרטיות עד שיש לך ותק מסוים בפורום (שלא מפורסם מה התנאי הספציפי אחרת אנשים היו מנסים לתחמן את המערכת)