⬅ חזרה לאינדקס

התעניינות בדירה - משחקי מתווכים

🕒 פורסם בתאריך: 06/05/2024 12:00
היי,

אני מעוניין לתת הצעת מחיר לדירה דרך מתווך. לאורך הדרך המתווך מציין שיש הצעה למחיר מסוים והמוכרים מחכים להצעה גבוהה יותר, ומציין שאם אציע במחיר גבוה לא הרבה אוכל לסגור עסקה. לפי הוייב מהמתווך והעובדה שהמוכרים מחכים לא מעט זמן כדי לתת תשובה להצעה הנוכחית, מרגיש לי כמו טריק של המתווך.

הפער הוא די זניח ביחס לדירה ככה שזה די מוזר לי שהמוכרים פשוט מחכים להצעה אולי טיפה גבוהה יותר אבל יחסית זניחה. מצד שני עדיין הייתי מעדיף לא לשלם סכום נוסף כי מחיר הדירה הוא משמעותי מספיק עבורי.

אני לא יודע אם יש פה מה לעשות תכלס, אבל מה אתם הייתם עושים אם לא הייתם רוצים לפספס את הדירה?
🕒 פורסם בתאריך: 06/05/2024 16:58
מה שבטוח- לא המתווך ולא המוכר צריכים לדעת על זה...
🕒 פורסם בתאריך: 06/05/2024 17:15
אם אתה לא רוצה לפספס תשלם למוכר את מה שהוא רוצה. אם אתה רוצה למקסם את הכסף שלך, תתמקח ואולי תפספס.

מלאי אבקות הקסמים, לפחות שלי, נגמר.
🕒 פורסם בתאריך: 06/05/2024 23:22
המתווך מחויב להעביר כל הצעה שהוא מקבל למוכרים.

מתווכים הרבה פעמים הם לא שומרי חוק גדולים וגם לא חכמים במיוחד.

כל הצעה שהמוכר מקבל יכולה לקדם את המתווך לסגירה, גם אם לא היא עצמה, אבל ההצעה יכולה לעזור למוכר להבין שהוא מנסה למכור מעל מחיר השוק.

לענייננו, תעביר הצעה שאתה מרגיש נכון להעביר, קח בחשבון שלא יגידו כן ישר להצעה שלך כמעט בשום מצב, אלא ככהנ יתנו הצעה נגדית.

את ההצעה תעביר בכתב בצורה מסודרת, אפשר הודעת ווצאפ אבל עם שם מלא, תז, כמה מילים, ותוקף להצעה, זה לא באמת מחייב אותך כי יש המון דברים לא סגורים, אבל זה משדר רצינות.
🕒 פורסם בתאריך: 06/05/2024 23:55
@shulik אל תעיז!!!

מחייב או לא זה בית המשפט יחליט.