🕒 פורסם בתאריך: 03/07/2024 16:23
היי, אשמח לעזרת הקהילה הנפלאה.
אני בן 33 עם לקויות למידה ובריאותיות (פיזיות ונפשיות), מאוד מתעניין בכל התארים החברתיים/ טיפוליים, יש ניסיון תעסוקתי בכך. ללא בגרות מלאה.
כרגע האפשרויות בהן אני מתעניין הן:
לימודים בפתוחה - כאשר יש מגוון תחומים שמעניינים אותי פסיכולוגיה, סוציולוגיה, מדעי החברה.
מכללת קריית אונו - חינוך עם התמקדות בנוער בסיכון.
אני מחפש לימודי ערב בלבד ולא אינטנסיביים, עם המון תמיכות, כיתות קטנות ויחס אישי, איני יודע אם אחד מאלה בכלל עשוי להתאים אך גאוגרפית וכו' אלה כרגע האפשרויות היחידות.
לא כ"כ מתעניין בחינוך והנטייה היא מאוד טיפולית עם רצון לעסוק בכך בהמשך, אבל גם לא לגמרי יודע מה התכנים הנלמדים בתואר. (השאיפה הייתה תואר פרקטי ועבודה סוציאלית אך אין בארץ מתכונת שתתאים לי לצערי)
היו ויש לי חיים מורכבים שמנעו ממני לעשות זאת עד היום ואין לי תמיכות כיוון שאין מעגל חברתי או משפחתי, אני לא בטוח שגם אצליח באחד מהמוסדות הללו, אך אני נחוש לנסות ועצות מכל עבר בארץ ובחו"ל גרמו לי להבין שיש פוטנציאל שחבל מאוד לבזבז ושאנשים עם פחות ממני, עשו תארים.
אשמח לעצות
{
"lightbox_close": "Close",
"lightbox_next": "Next",
"lightbox_previous": "Previous",
"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",
"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",
"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",
"lightbox_full_screen": "Full screen",
"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",
"lightbox_download": "Download",
"lightbox_share": "Share",
"lightbox_zoom": "Zoom",
"lightbox_new_window": "New window",
"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"
}
אני בן 33 עם לקויות למידה ובריאותיות (פיזיות ונפשיות), מאוד מתעניין בכל התארים החברתיים/ טיפוליים, יש ניסיון תעסוקתי בכך. ללא בגרות מלאה.
כרגע האפשרויות בהן אני מתעניין הן:
לימודים בפתוחה - כאשר יש מגוון תחומים שמעניינים אותי פסיכולוגיה, סוציולוגיה, מדעי החברה.
מכללת קריית אונו - חינוך עם התמקדות בנוער בסיכון.
אני מחפש לימודי ערב בלבד ולא אינטנסיביים, עם המון תמיכות, כיתות קטנות ויחס אישי, איני יודע אם אחד מאלה בכלל עשוי להתאים אך גאוגרפית וכו' אלה כרגע האפשרויות היחידות.
לא כ"כ מתעניין בחינוך והנטייה היא מאוד טיפולית עם רצון לעסוק בכך בהמשך, אבל גם לא לגמרי יודע מה התכנים הנלמדים בתואר. (השאיפה הייתה תואר פרקטי ועבודה סוציאלית אך אין בארץ מתכונת שתתאים לי לצערי)
היו ויש לי חיים מורכבים שמנעו ממני לעשות זאת עד היום ואין לי תמיכות כיוון שאין מעגל חברתי או משפחתי, אני לא בטוח שגם אצליח באחד מהמוסדות הללו, אך אני נחוש לנסות ועצות מכל עבר בארץ ובחו"ל גרמו לי להבין שיש פוטנציאל שחבל מאוד לבזבז ושאנשים עם פחות ממני, עשו תארים.
אשמח לעצות
{
"lightbox_close": "Close",
"lightbox_next": "Next",
"lightbox_previous": "Previous",
"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",
"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",
"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",
"lightbox_full_screen": "Full screen",
"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",
"lightbox_download": "Download",
"lightbox_share": "Share",
"lightbox_zoom": "Zoom",
"lightbox_new_window": "New window",
"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"
}