🕒 פורסם בתאריך: 23/07/2024 08:38
שלום לחברי הפורום הנכבד.
לפני חודש וחצי נולד לנו בן בכור, ואנחנו מאוד שמחים.
אני מייצר לי בשבועות האחרונים רשימת סידורים ובירוקרטיות שמנהל אחראי של ענייני הילוד והמשפחה יטפל בהן ובזמן. עניינים כספיים, מיצוי זכויות שלנו ושלו, וכיו"ב.
ומי חזקים יותר בניהול אחראי מחברי הפורום הזה? : )
למטה הרשימה שיש לי כרגע, ביחד עם פירוט על מה שכבר עשיתי. אני אחרי מעבר על אתר כל זכות, ומה שנראה לי רלוונטי לסיטואציה:
1) חיסכון לכל ילד - טופל, זה מצאתי צ'יק צ'ק התייחסויות פה בפורום.
2) חסכונות נוספים יזומים על ידי ההורים והמשפחה - טופל.
3) הטבה במשכנתא לזוגות ומשפחות - טופל, מסתבר שאנחנו זכאים, אם כי זה לא הרבה. אנחנו זכאים רק לכ52,000 ש"ח הלוואה מוטבת שזה גם יהיה נחמד כשיהיה רלוונטי.
4) הטבה בשכר דירה - טופל, ברוך השם לא זכאים.
5) הטבה במעון יום מפוקח/משפחתון מפוקח וכו' - טופל, נראה שזכאים אם כי סיכויי הקבלה נמוכים. יכול להיות שננסה לנצל כשיהיה רלוונטי שנה הבאה.
6) הרשמה לקופת חולים - הלכנו על מכבי. פה אנחנו מתלבטים - האם ללכת על מגן זהב/פלטינום/שלי עבורו? נראה לי אני אעשה לו זהב וזהו.
7) ביטוח סיעודי בחינם - צריך לוודא שרשמו אותנו כשנבקר בטיפת חלב השבוע...
8) נקודות זכות - טופל, ידעתי את הרו"ח, והאישה יידעה את הHR בעבודה.
9) עדכון תעודות זהות - טופל
10) הוצאת דרכון בשביל הפעוט - זה מתעכב, אבל לא מתכננים לטוס בשנה הקרובה אז ניחא.
הצעות לתוספות ושיפורים יתקבלו בברכה.
תודה.
נ.ב. צר לי אם אני מספים/מפרסם במקום הלא נכון, חיפשתי פוסטים דומים או מקום הגיוני יותר לפרסם, התקשתי למצוא. אשמח להשמע להוראות המודרטורים המכובדים בעניין.
לפני חודש וחצי נולד לנו בן בכור, ואנחנו מאוד שמחים.
אני מייצר לי בשבועות האחרונים רשימת סידורים ובירוקרטיות שמנהל אחראי של ענייני הילוד והמשפחה יטפל בהן ובזמן. עניינים כספיים, מיצוי זכויות שלנו ושלו, וכיו"ב.
ומי חזקים יותר בניהול אחראי מחברי הפורום הזה? : )
למטה הרשימה שיש לי כרגע, ביחד עם פירוט על מה שכבר עשיתי. אני אחרי מעבר על אתר כל זכות, ומה שנראה לי רלוונטי לסיטואציה:
1) חיסכון לכל ילד - טופל, זה מצאתי צ'יק צ'ק התייחסויות פה בפורום.
2) חסכונות נוספים יזומים על ידי ההורים והמשפחה - טופל.
3) הטבה במשכנתא לזוגות ומשפחות - טופל, מסתבר שאנחנו זכאים, אם כי זה לא הרבה. אנחנו זכאים רק לכ52,000 ש"ח הלוואה מוטבת שזה גם יהיה נחמד כשיהיה רלוונטי.
4) הטבה בשכר דירה - טופל, ברוך השם לא זכאים.
5) הטבה במעון יום מפוקח/משפחתון מפוקח וכו' - טופל, נראה שזכאים אם כי סיכויי הקבלה נמוכים. יכול להיות שננסה לנצל כשיהיה רלוונטי שנה הבאה.
6) הרשמה לקופת חולים - הלכנו על מכבי. פה אנחנו מתלבטים - האם ללכת על מגן זהב/פלטינום/שלי עבורו? נראה לי אני אעשה לו זהב וזהו.
7) ביטוח סיעודי בחינם - צריך לוודא שרשמו אותנו כשנבקר בטיפת חלב השבוע...
8) נקודות זכות - טופל, ידעתי את הרו"ח, והאישה יידעה את הHR בעבודה.
9) עדכון תעודות זהות - טופל
10) הוצאת דרכון בשביל הפעוט - זה מתעכב, אבל לא מתכננים לטוס בשנה הקרובה אז ניחא.
הצעות לתוספות ושיפורים יתקבלו בברכה.
תודה.
נ.ב. צר לי אם אני מספים/מפרסם במקום הלא נכון, חיפשתי פוסטים דומים או מקום הגיוני יותר לפרסם, התקשתי למצוא. אשמח להשמע להוראות המודרטורים המכובדים בעניין.