🕒 פורסם בתאריך: 06/08/2024 19:29
אהלן, אני עובד באינטל בן 30,
לאחרונה יצאה תכנית באינטל שמעודדת אנשים להתפטר עקב יעד של 15% פיטורים באינטל העולמית.
היום אני מתפקד בתור טכנאי מכונות יצור על תקן של הנדסאי אלקטרוניקה.
במהלך השנים באינטל עשית בנוסך תואר באוניברסיטה הפתוחה במדעים בהדגשת מדעי המחשב.
כבר שנה אני מחפש עבודה, אך לצערי לא מצאתי עד היום ולא חוזרים אליי בכל מה המשרות שקשורות בפיתוח תוכנה.
אני נשוי + 1 ועוד אחד ממש בדרך כל רגע.
לפי המענק שחישבתי שמגיע לי - 103 אלף שקל.
כולל חיסול ימי חופש סבטיקל שיש לי מאמין שיגיע לי באיזור ה 130 אלף שקל לפני מס.
מתלבט מאד מה לעשות, יש לי כסף גם בהשקעות וגם בחסכונות, אני לא לחוץ על כסף, יש לנו קרוב ל 1.5 מיליון שקל בחסכון
אני פשוט רוצה לקחת את הכסף הזה כי גם ככה אני שוקל כבר תקופה ארוכה לעזוב פשוט לא מצאתי עד עכשיו, אמרתי אולי בזמן שאני אפרוש אני אמצא משהו זמני בתור הנדסאי באיזה מקום, אני מאמין שאני אמצא משהו אם אני אחפש.
כיום השכר הברוטו הממוצע של באיזור ה 20k אז אני מאמין שלא אמצא, אבל זה כי אני עובד לילות, שבתות וחגים.
מה אתם חושבים מה הייתם מציעים לי לעשות בינתיים?
אני ממש מתלבט ומפחד לעזוב כרגע בלי כלום אבל יש לי עד ה - 24/8 להחזיר תשובה סופית.
לאחרונה יצאה תכנית באינטל שמעודדת אנשים להתפטר עקב יעד של 15% פיטורים באינטל העולמית.
היום אני מתפקד בתור טכנאי מכונות יצור על תקן של הנדסאי אלקטרוניקה.
במהלך השנים באינטל עשית בנוסך תואר באוניברסיטה הפתוחה במדעים בהדגשת מדעי המחשב.
כבר שנה אני מחפש עבודה, אך לצערי לא מצאתי עד היום ולא חוזרים אליי בכל מה המשרות שקשורות בפיתוח תוכנה.
אני נשוי + 1 ועוד אחד ממש בדרך כל רגע.
לפי המענק שחישבתי שמגיע לי - 103 אלף שקל.
כולל חיסול ימי חופש סבטיקל שיש לי מאמין שיגיע לי באיזור ה 130 אלף שקל לפני מס.
מתלבט מאד מה לעשות, יש לי כסף גם בהשקעות וגם בחסכונות, אני לא לחוץ על כסף, יש לנו קרוב ל 1.5 מיליון שקל בחסכון
אני פשוט רוצה לקחת את הכסף הזה כי גם ככה אני שוקל כבר תקופה ארוכה לעזוב פשוט לא מצאתי עד עכשיו, אמרתי אולי בזמן שאני אפרוש אני אמצא משהו זמני בתור הנדסאי באיזה מקום, אני מאמין שאני אמצא משהו אם אני אחפש.
כיום השכר הברוטו הממוצע של באיזור ה 20k אז אני מאמין שלא אמצא, אבל זה כי אני עובד לילות, שבתות וחגים.
מה אתם חושבים מה הייתם מציעים לי לעשות בינתיים?
אני ממש מתלבט ומפחד לעזוב כרגע בלי כלום אבל יש לי עד ה - 24/8 להחזיר תשובה סופית.