⬅ חזרה לאינדקס

השקעה דרך BLINK - שאלות וחווית משתמש

🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 00:10
היי,

מתלבט אם לפתוח חשבון בBLINK כדי להשקיע במניות בארצות הברית.

אשמח אם מישהו שמשקיע דרכם/ניסה והחליט שבסוף לא/התעניין יוכל לתאר את חווית המשתמש שהיתה לו.

בנוסף, יש לי כמה שאלות שאולי הם קצת פרנואידיות אבל בהתחשב שאנחנו שמים את הכסף שלנו שם נראה לי חשוב לבדוק:

1. הם קיימים רק שנה, סטארטאפ איך אפשר לדעת שהם לא יפשטו רגל מחר ויעלמו עם הכסף/מניות? ראיתי שהם חברי בורסה בארץ אבל בהתחשב במה שקרה עם slice (ויכול להיות שאני לא מבין מספיק וזה לא אותה סיטואציה בכלל, אשמח להבהרה של מישהו אם זה המצב), איך אנחנו יודעים שעוד כמה שנים נגלה משהו דומה?

2. כרגע התנאים שלהם מאוד אטרקטיבים, איך אפשר לדעת שזה לא רק כדי למשוך לקוחות ובעוד X זמן הם יגרעו את התנאים מסיבה כזאתי או אחרת (אולי כי הם יגלו שאם לא יפשטו את הרגל או משהו כזה)

תודה מראש
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 05:51
אני משקיע(בין היתר) שם

אפליקציה קלילה ונוחה למשתמש

ככל הידוע לי הכספים של המשקיעים מופקדים בחשבון נאמנות נפרד מכספי החברה.כך הם מצהירים לפחות

כרגע לפחות זה באמת נראה תנאים של חברה שמושכת לקוחות אבל אי אפשר לדעת כמה זמן יישאר ואיך יהיו התנאים.מקסימום אפשר להעביר לבית השקעות אחר
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 06:35
יצא לך להיתקל בבאגים באפליקציה? עברתי על שרשור פה בפורום והיה נראה שכמה רשמו שהיו להם באגים (מ40k שנעלם מהעובר ושב ועד תשואה לא נכונה על מניות (המחיר שהיה רשום באפליקציה היה שונה מהשער שבאינטרנט))

בנוסף, האם כשעשיתה הפקדה ראיתה הבדל בין השער הרציף של הדולר/שקל ליחס לפיו בלינק המירו את הכסף שלך?

תודה מראש
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 08:19
לא נתקלתי בבאגים לבנתיים

בהפקדה יש עמלה של 2 אג׳

באשראי אין
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 08:32
ראיתי שרשום באינטרנט שבאשראי העמלה היא 4 אגורות
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 09:28
מתוך בלינק שאלות ותשובות:

בשלב זה, הפקדה ומשיכת כספים לחשבונך מתאפשרת בשקלים בלבד (בעתיד נאפשר גם הפקדה ומשיכה בדולרים). בהפקדה, השקלים מומרים אוטומטית לדולרים ובמשיכה ההיפך, הדולרים מומרים לשקלים ועוברים לחשבון הבנק שלכם. (ראו הסבר מפורט בשאלות איך מבצעים הפקדה בכרטיס אשראי ובהעברה בנקאית).

מרווח המרה בהפקדה באמצעות העברה בנקאית ובמשיכת כספים הוא 2 אג׳ משער ההמרה.

בהפקדה בכרטיס אשראי - השער משתנה ומתעדכן כל הזמן. באפשרותכם לראות את שער ההמרה בזמן אמת באפליקציה לפני אישור ההפקדה או המשיכה.

אנחנו לא גובים עמלת המרה.
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 09:54
זה לא אומר שאין מרווח המרה.
🕒 פורסם בתאריך: 30/08/2024 14:25
מישהו יודע להסביר אם התרחיש אימים הזה עלול לקרות או שזה שונה:

"1. הם קיימים רק שנה, סטארטאפ איך אפשר לדעת שהם לא יפשטו רגל מחר ויעלמו עם הכסף/מניות? ראיתי שהם חברי בורסה בארץ אבל בהתחשב במה שקרה עם slice (ויכול להיות שאני לא מבין מספיק וזה לא אותה סיטואציה בכלל, אשמח להבהרה של מישהו אם זה המצב), איך אנחנו יודעים שעוד כמה שנים נגלה משהו דומה?"