⬅ חזרה לאינדקס

מעבר מהמרכז (לא רחוק)

🕒 פורסם בתאריך: 26/09/2024 23:48
ואני מתלבט בין חיפה לנתניה, אין לי שמץ של מושג למה אבל חיפה תמיד משכה אותי ואף פעם לא יצא לי לראות תעיר כמו שצריך.

בגדול זו היציאה הראשונה מהבית, עובר מקום כדי לצאת מאזור הנוחות-משנה מקום משנה מזל וגם כי אני כנראה אעבוד תקופה בשכר שקרוב למינימום אז הלוקיישן פחות משנה גם ככה.

חיפאים נתניאתים מה אומרים? יתרונות חסרונות לערים הללו?
🕒 פורסם בתאריך: 27/09/2024 00:02
לדעתי זה לא זמן טוב לעבור לחיפה ולכל מקום אחר שחוטף טילים בכמות גדולה.
🕒 פורסם בתאריך: 27/09/2024 00:17
יישר כח. תמיד טוב לצאת מהלופ בשביל לקבל וייבים חדשים. אני בעד ומאחל לך הצלחה.

מה שכן, תן פרטים.

אתה מעדיף חיי עיר? האם פריפריה של נתניה גם נחשב? כי ה"סצנה" בנתניה שונה לגמרי ממקומות 1-3 ק"מ אווירי משם.

בנוגע לחיפה, אחלה עיר.

אני פה להזכיר שאולי כדאי להכניס את ירושלים ללופ. [בתור אחד שלא היה ממעריציה, אני מכה על חטא כיום].
🕒 פורסם בתאריך: 27/09/2024 09:03
זה כמו להתלבט בין ת"א לחדרה.

חיפה היא עיר נהדרת, והתפתחה בה סצינת בילויים ותרבות שמתאימה לצעירים והתחילו להתקבץ בה לא מעט מהם. רק צריך להבין איפה אותם צעירים מתגוררים כדי שיהיה לך נחמד בשכונה.

לצעירים שאינם סטודנטים? או שאפשר לסתם צעיר עובד להיכנס לחבורות הסטודנטים בקלות?
🕒 פורסם בתאריך: 28/09/2024 20:51
האמת שנדהמתי לגלות שהיא יותר מזמינה מתל אביב באספקטים מסוימים, במיוחד למוזרים הקיצוניים שבנינו :-)
🕒 פורסם בתאריך: 30/09/2024 20:43
נתניה עיר נהדרת, מבחינתי העיר הטובה בישראל, עם חוף ים נהדר ואנשים חמים ופשוטים.
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2024 23:35
ירושלים יוצאת מהאפשרויות בגלל ים, אני גולש ועוד שלא אפרט כאן, קיצר צריך קרבה לים.

מה הכוונה פריפריה של נתניה? מושבים ליד? יקר יותר פשוט
🕒 פורסם בתאריך: 02/10/2024 23:37
לא יצא לי להיכנס כמה ימים, ותכלס נראה לי שדיי שוכנעתי שאני רוצה חיפה, יש לה חסרונות מסויימים בעיקר בגלל שכל החיים שלי הנוכחיים נמצאים במרכז.

בכל אופן טיפים לחיפה?
🕒 פורסם בתאריך: 03/10/2024 08:52
תבדוק אפשרות לשכור בשכונת בת גלים. גם צמודה לים, גם קרובה לתחנת רכבת וגם נמצאת ממש ליד כל הסצינה הצעירה שהתפתחה בחיפה בעשור האחרון.