⬅ חזרה לאינדקס

ביטוח אובדן כושר עבודה לגיל 65-67 למחזיקי ביטוח מנהלים מלפני 2001

🕒 פורסם בתאריך: 17/12/2024 11:00
האם יש למישהו מושג מה עלות של ביטוח אובדן כושר עבודה לגיל 65-67 למחזיקי ביטוח מנהלים מלפני 2001?

אם מתחילים לשלם על הביטוח בגגיל 60 מה העלות?

אני מנסה לקבל תשובה על שאלה מחברה וסוכן כבר חודשיים ללא הצלחה.

האם זה בכלל כדאי?
🕒 פורסם בתאריך: 17/12/2024 11:51
לא ברור לי מה הכוונה. למיטב ידיעתי אם הביטוח לא מובנה בתוך ביטוח המנהלים אז צריך לפתוח פוליסה נפרדת שעומדת בפני עצמה ואז אין קשר לעובדה שיש לך ביטוח מנהלים ומאיזה שנה הוא.

היה לי ביטוח מנהלים כזה בעבר ועלות ביטוח אובדן כושר העבודה היתה קשורה יותר למחיר הפרמיה שהצליח מקום העבודה שלי להשיג (לא עניין את הסוכן וחברת הביטוח לצורך העניין אם אני מפקיד לביטוח מנהלים או לקופת גמל).
🕒 פורסם בתאריך: 17/12/2024 20:08
העניין הוא שמדובר בביטוחי מנהלים ישנים ולכן אין הרבה מבוטחים שמבטחים את עצמם. אין לי בסיס להשוואה. מדובר על 24 חודשים בלבד. אבל זה עדיין יכול ליהיות סכום משמעותי.
🕒 פורסם בתאריך: 18/12/2024 10:02
השאלה אם אתה בכלל צריך את הביטוח הזה. כלומר אם חס וחלילה תיפצע/תחלה בגיל 65 ולא תוכל לעבוד יותר בכלל, האם קבלת הכנסה של 75% מהשכר המובטח כפול 24 חודשים תעשה עבורך הבדל משמעותי, או שזה זניח ביחס להון הכולל שלך?

זה מאוד שונה ממצב בו אדם נפצע בגיל צעיר בו עוד אין לו חסכונות משמעותיים ואז מקבל את הפיצוי החודשי במשך עשורים רבים.
🕒 פורסם בתאריך: 22/05/2025 23:55
למען האמת סכום הפיצוי יהיה אפילו קטן מ 75% כפול 24 חודש כי הוא מקוזז במה שתקבל מביטוח לאומי (נכות) , לדעתי אם יש לך את הכסף, יתכן ולא כדי בכלל לרכוש אכ"ע - שוב תלוי בעלות החודשית.