🕒 פורסם בתאריך: 01/01/2025 21:35
אני בן 32, בענף הביטוח כבר כמה שנים, בעיקר בתפקידי שירות ותפעול וקיבלתי הצעה החודש לסבסוד לימודי רישיון פנסיוני במכללת אורין שפלטר.
יש לי ניסיון בעברי בתחום המכירות, שהייתי טוב בו עד שעזבתי כי היה קשה להתמיד בעומס וברדיפה אחרי היעדים ומאז העדפתי תפקידי "פקידות" בשכר גלובלי קבוע.
מבקש להתייעץ עם מי שעבר את המסלול או בתחום להכווין אותי מה כדאי לעשות מכאן.
שלחו לי קורסים דיגיטליים להתחיל קודם כל בקורס כלכלה, שהתחיל לפני כחודש כך שיש לי פער לא קטן להדביק עד לבחינה בחודש מאי.
הבנתי שהבחינות רק פעמיים בשנה בחודש מאי ודצמבר (השבוע הייתה בחינה ראשונה).
החומר לא קל ונשמע לי כמעט כמו סינית מהשיעורים הראשונים שראיתי.
ניסיתי להתייעץ עם קולגות אבל לא מצאתי תשובות כך שפונה כאן.
1. האם התחום מומלץ? יש שטוענים שהתחום יעלם בעקבות רגולציות שונות כמו שהיו עם ביטוחי הבריאות וכניסת ה-AI לתחום ההשקעות ובכלל.
2. מה משך הלימודים הצפוי? הציעו לי ללמוד שני קורסים במקביל אבל בינתיים זה לא נשמע לי ריאלי.
3. האם עדיף להתחיל בקורס אחר כמו יסודות הביטוח?
4. ניסיתי לבדוק מכללות אחרות בתחום, למרות שכמובן יעלו יותר, BDO עשו רושם טוב למרות שיש ביקורות באינטרנט שפוסלות אותן. יש רעיונות?
5. עד כמה התחום מכירתי ותלוי יעדים בדומה למה שעשיתי?
אשמח לשמוע כל תובנה
יש לי ניסיון בעברי בתחום המכירות, שהייתי טוב בו עד שעזבתי כי היה קשה להתמיד בעומס וברדיפה אחרי היעדים ומאז העדפתי תפקידי "פקידות" בשכר גלובלי קבוע.
מבקש להתייעץ עם מי שעבר את המסלול או בתחום להכווין אותי מה כדאי לעשות מכאן.
שלחו לי קורסים דיגיטליים להתחיל קודם כל בקורס כלכלה, שהתחיל לפני כחודש כך שיש לי פער לא קטן להדביק עד לבחינה בחודש מאי.
הבנתי שהבחינות רק פעמיים בשנה בחודש מאי ודצמבר (השבוע הייתה בחינה ראשונה).
החומר לא קל ונשמע לי כמעט כמו סינית מהשיעורים הראשונים שראיתי.
ניסיתי להתייעץ עם קולגות אבל לא מצאתי תשובות כך שפונה כאן.
1. האם התחום מומלץ? יש שטוענים שהתחום יעלם בעקבות רגולציות שונות כמו שהיו עם ביטוחי הבריאות וכניסת ה-AI לתחום ההשקעות ובכלל.
2. מה משך הלימודים הצפוי? הציעו לי ללמוד שני קורסים במקביל אבל בינתיים זה לא נשמע לי ריאלי.
3. האם עדיף להתחיל בקורס אחר כמו יסודות הביטוח?
4. ניסיתי לבדוק מכללות אחרות בתחום, למרות שכמובן יעלו יותר, BDO עשו רושם טוב למרות שיש ביקורות באינטרנט שפוסלות אותן. יש רעיונות?
5. עד כמה התחום מכירתי ותלוי יעדים בדומה למה שעשיתי?
אשמח לשמוע כל תובנה