⬅ חזרה לאינדקס

מחפש דוג' להשקעה בתיק ההשקעות של הארי בראון

🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2017 12:05
היי,

ברשימת התיקים יש הפניה לפוסט של המשקיעה על תיק ההשקעות של הארי בראון, אבל לא מדובר בשם על מדדים / מנויות ספציפיות. מישהו משתמש במבנה הזה? יש מקום לראות מדדים מומלצים? הרבה מהדוג' הנוספות ששותפו די מתרחקות מהתיק בסיס עליו המשקיעה דיברה ואני לא מרגיש מספיק בטוח בעצמי ע"מ להתחיל לשחק בנושא.

תודה :)

גיא
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2017 19:17
תעיף מבט בגלריית התיקים או חיפוש בפורום, דוסקס ע״י כמה אנשים שרצו להחזיק אם כי אני לא יודע אם בפועל מישהו באמת מחזיק (חוץ מהמשקיעה).

בלי קשר - אתה צריך להיות בטוח במה שאתה קונה. תיק שמישהו אחד הרכיב עם ני״ע שמישהו אחר בחר זה די קרוב לשרירותי. יש מי שירצה גידור ויש מי שלא. יש מי שירצה תיק ישראלי ומי אמריקאי ומי עולמי. יש מי שישנה את השקלים טיפה. יש מי שיתזמן את האגח הארוך לבינוני. יש מי שיחזיק מזומן ויש מי שאגח קצר. הווריאציות הם כיד הדמיון.
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2017 08:47
אני עוקב אחרי הפורום כבר מספר חודשים ואני משתדל לקרוא פוסטים בנושא אבל בשיא הכנות הרבה מהתכנים כאן עדיין לא לגמרי מובנים לי. הסתכלתי קצת על ספרים בנושא (מאוד כלליים ובד"כ מדברים על השקעה בנירות ספציפיים) ובלוגים אחרים (מדברים על העקרונות אותם אני מבין / מסכים אבל לא נכנסים לקרנות ספציפיות) אז אני מרגיש קצת תקוע.

העברתי את ההשקעות שלי מחוץ לבנק (להוזיל עמלות) אבל אני עדיין עם אותן השקעות כי פשוט אין לי מושג מה לעשות. זה לא סכום מאוד גדול אבל בכל זאת לא סכום שאני רוצה סתם להמר עליו. אני חושב שגם שאלתי בעבר כאן האם יש יועצים שאנחנו ממליצים והתגובה הייתה פחות מחיובית.

אני פשוט לא לגמרי מבין מה השלב הבא מהרגע שהבנת את הרעיון של קרנות עוקבות מדד, ואיזון עם אג"ח / זה"ב. אך בוחרים את הקרנות? המידע שמופיע על הקרנות במערכת השקעות הוא לגבי סינית עבורי
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2017 08:57
אם זה עבור קרנות זרות זה קל - גוגל איט. תסתכל באתרים כמו etf.com ו- etfdb.com

אם זה קרנות ישראליות אז תנחומי ולסולידית יש פוסט טוב בנושא (קרנות מחקות זולות).