⬅ חזרה לאינדקס

איך אפשר לתעד ולהשתמש היום בשוברים לויקטורי

🕒 פורסם בתאריך: 06/09/2025 12:22
היי,

אני מקבל מהמעסיק 40 שח סיבוס ליום, בלי אפשרות צבירה (אם השתמשתי היום ב 80 ומחר לא אשתמש בכלום - יורידו לי מהשכר 40 שח - ההפרש).

ניסיתי לדבר עם סיבוס, אמרו שזה נוהל של המעסיק והם לא יכולים לשנות את ההגדרה, ניסיתי לדבר עם המעסיק שאמר שזה מה יש.

אז ראיתי שיש אפשרות לקנות שובר של ויקטורי והתחלתי לצבור אותם - פתחתי קבוצה בוואטסאפ עם עצמי ושם שלחתי את הקישורים לשוברים.

בפעמים הבודדות שהייתי בסניף שלהם הלכתי לקופות העצמיות ולא הבאתי איתי את הברקוד מודפס, אז הייתי צריך להקליד 20 תווים עבור כל שובר.

אני לא יודע אם יש אפשרות בכלל לסרוק ברקוד כזה (בקופה העצמית!), כשאני ניגש לשם יש כפתור של "שלם בסיבוס" אבל אז אני צריך להקליד את כל התווים.

בהנחה שיש סורק שיודע לקרוא ממסך הטלפון, האם אתם מכירים אפליקציה או דרך לנהל את כל התהליך הזה בצורה נוחה, במקום להיכנס שובר שובר, לזכור במה השתמשתי ומה לא, למחוק את השוברים שהשתמשתי בהם בקלות, וכו'?

תודה לעוזרים :)
🕒 פורסם בתאריך: 06/09/2025 12:49
אם אתה נמצא ביום עבודה בחנות אתה יכול לבחור באופציה 'לשלם בנייד' ולקבל קוד 5 ספרות לשימוש מיידי.

במידה ובחרת בשובר צריך לסרוק ברקוד או להקליד את כל הספרות. זה אכן מייגע ואכן יש מקום לטעויות.
🕒 פורסם בתאריך: 10/09/2025 03:28
אני ניסיתי לסרוק מהטלפון אבל רק בשופרסל זה עובד.

לצורך ניהול השוברים פתחתי קובץ Google Sheets שזמין גם בטלפון ובו יש לי עמודות של תאריך רכישה, סכום השובר, קוד השובר והאם מימשתי אותו.
🕒 פורסם בתאריך: 17/09/2025 22:47
כלי לניהול משימות או KANBAN עם תאריכים, חיפוש והפרדה. בסגנון TRELLO
🕒 פורסם בתאריך: 18/09/2025 08:53
פחות סולידי, אבל אפשר לקנות שוברים לוולט ואז זה פשוט קרדיט שנצבר ואפשר לממש בלי הקלדות.
🕒 פורסם בתאריך: 18/09/2025 17:13
תודה על הטיפים.

לגבי וולט - אכן יש ימים שאני מטעין שם (למקרי חירום בעיקר) פשוט יש ויקטורי צמוד לבית שלי.. אם היה שילוב של להטעין בוולט קרדיט ואז לקנות שוברים גדולים של ויקטורי זה היה חוסך לי הרבה מאוד טרחה.

אבדוק לגבי האפליקציות לניהול משימות.

מקווה שאעדכן בממצאים מעניינים.