⬅ חזרה לאינדקס

חשבון מסחר בחול שמקושר לכרטיס אשראי

🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2026 22:17
מכירים פלטפורמת מסחר בחול, בה ניתן להנפיק כרטיס אשראי והחיוב יירד מחשבון המסחר/ חשבון שאליו יעברו דיבידנדים?

הרעיון לפרוש ולבנות תיק עם דיבידנד חודשי/רבעוני שוטף עם מינימום עמלות ומיסוי

כך שהדיבידנד ישמש להוצאות שוטפות בכרטיס אשראי
🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2026 22:41
אינטראקטיב ברוקרס, הם לא מנפיקים לך כרטיס, אבל אתה יכול לקשר אליהם כל כרטיס אשראי אמריקאי שיש לך.
🕒 פורסם בתאריך: 14/04/2026 22:43
אפשרות נוספת זה לפתוח חשבון בשוואב והם מנפיקים לך כרטיס דביט שמחובר לחשבון מסחר.
🕒 פורסם בתאריך: 22/04/2026 22:08
איך זה יכול להקטין מיסוי?

לגבי עמלות, זה גם לא הכי ברור כי העמלה ב-IB היא 0 למשיכה אחת לחודש אם אני לא טועה.

וגם המרת המט"ח היא הכי זולה שאפשר למצוא.

זה פתוח לישראלים? יש דיונים בנושא הזה בפורום?
🕒 פורסם בתאריך: 23/04/2026 22:11
כן, זה פתוח לישראלים (לי יש רק אזרחות ישראלית ואני תושב ישראל). פתחתי חשבון לא מזמן וקיבלתי את הדביט ואת פנקס הצ'קים. שים לב שהחשבון הוא חשבון השקעות ולא עו"ש ולכן אתה יכול להעביר כסף לשם רק מחשבונות על שמך. בנוסף לא ניתן להעביר שקלים המשמעות שאתה צריך לקחת בחשבון את עמלות ההמרה בארץ ועמלות העברה באמצעות סוויפט. לי יש חשבון בIBKR וביצעתי את ההמרה שם משקל לדולר והעברתי לשוואב (אם תשתמש בחשבון IBKR רק כצינור המרה והעברה IBKR עלולים לסגור לך את החשבון). יש דיונים רבים בפורום ממליץ לחפש בגוגל.
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2026 22:41
אכן חשבון השקעות אבל שימו לב שניתן לבצע העברות *מהחשבון* בארה״ב או מחוצה לה באופן די חופשי (wire). אני משתמש בחשבון הזה (ובכרטיס הדביט הזה) בערך שלוש שנים להשקעה וגם להוצאות שונות בארה״ב - יש כל מיני שירותים ואתרים שצריכים כרטיס אמריקאי וזה עובד לי 99% מהזמן. מגבלות על השימוש בכרטיס הן עד 10 טרנזאקציות ביום (קרה בעקבות כמה הזמנות באמאזון) ומקס 10 אלף דולר נדמה לי - טענו שלא ניתן לשינוי.
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2026 23:53
כולל דברים כמו נטפליקס ודברים "שגרתיים" ( אמזון, סים אמריקאי, מיסים וכו וכו ) ?
🕒 פורסם בתאריך: 27/04/2026 19:16
אמזון כן, מאשר.

אבל יש אתרים שלא מקבלים את הכרטיס הזה ללא כתובת בארה''ב. זה תלוי בהגדרות בצד של ה- merchant