⬅ חזרה לאינדקס

דוח שנתי עם אלפי או נומרוטק

🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 10:03
היי,

אני שכיר עם הכנסות גבוהות שחייב בדו"ח שנתי. ב 2025 היו לי גם רווחים מעסקת נדל"ן וממכירת אופציות (סקנדרי בהייטק). יהיה לי גס מס ייסף כמובן.

ממליצים לי להשתמש באחת מהפלטפורמות האלה להפקת הדו"ח השנתי?

הם עוזרים גם במידה ויש דרכים להפחית את המס הנדרש? (אין לי רעיון כרגע איך בתרחיש שלי, אבל אולי)
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 10:13
אלפי חד משמעית. בדקתי אותם אישית (לא רק ההרגשה בזמן העלאת המסמכים והכנת דוח, אלא סשן שאלות עם המנכ"לית לוודא שהם באמת מכירים את כל החוקים הנוגעים לשלל הנושאים שהם תומכים בהם - ברוקר זר, מס על שכירות, עצמאיים, ושלל אופטימזציות).

לא מקבל מהם תמורה על הפניה.

לגבי נומרוטק, אני לא בטוח שהם תומכים בכלל בכל מה שציינת, מבחינת תמיכה הם תומכים בפחות עניינים.
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 10:26
תודה! אלפי יודעים למשוך נתונים ממס שבח? אם לא, איך אני יכול להוציא את הנתונים לבד בלי רוח?
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 10:59
אם יש לך את טופס השבח (בין אם מעורך הדין או מהאזור האישי שלך במס הכנסה) אתה יכול להעלות אותו לאתר אגב הזנת הנתונים.

מס הכנסה הפסיקו לתת הרשאות יפוי כוח לחברות שמגישות דוח שנתי, אז אם צריך עזרה מהם בהפקה שלו מהאזור האישי, יש להם אופציית ליווי ב-100 שקלים נוספים לכל דוח (יכול להיות נחמד בלי קשר בשנה הראשונה לעשות), ואז הם מדריכים אותך איך להוריד. לחלופין, יש להם קבוצת טלגרם לתמיכה בחינם.
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 15:16
אגב, למה?

נראה לי שהיום @ירח אפל עובד איתם/אצלם, זה גם סוג של תו תקן...
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 15:25
סליחה, יש אפשרות, אך אין אפשרות חיצונית לעשות יפוי כוח.

אתה יכול מתוך האזור האישי לתת לאנשים לעשות פעולות בשמך, אבל זה אקטיבי, מקודם היית חותם להם על טופס והם כאילו יכלו לפנות בשמך, עכשיו זה הוסיף שכבת אקטיביות שהוא מעבר ל"בוא תחתום לי פה ואני עושה לך הכל, אולי אתה לא מבין על מה אתה חותם".
🕒 פורסם בתאריך: 05/05/2026 18:25
פנה לשירות הלקוחות, ידעו בקלות להדריך אותך מה להוציא ומאיפה.

מצטרף להמלצה על אלפי