⬅ חזרה לאינדקס

מזגן FAMILY

🕒 פורסם בתאריך: 19/05/2026 20:46
מישהו יכול לשפוך אור על החברה הזאת ?

כדאי לא כדאי ?

מעוניין במזגן עילי 1 כ''ס לחדר שלי הקטן

תודה :)
🕒 פורסם בתאריך: 19/05/2026 20:51
אומרים שהוא טוב ותמורה טובה למחיר.

אני קניתי ומרוצה.
🕒 פורסם בתאריך: 19/05/2026 21:44
מזגן סיני ברמה נמוכה , ניתן למצוא במחירים פחות מ-1000 ש"ח אינוורטר. תלוי למה צריכים. נתונים רשומים SCOP ו-SEER (ולא רק ...) קשה לקבל בבית.

1. במזגן מאוד חשוב התקנה טובה, לצערי רוב מוחלט של התקנות של מזגנים קטנים עושים ללא ואקום בשיטת PURGE, כמובן לא רק ואקום חשוב...

2. בשוק יש כבר מזגנים עם גז חדש R32 עם ביצועיים טובים יותר, גם יותר זול וגם צריך פחות משקל... מפסיד בדליקות.
🕒 פורסם בתאריך: 19/05/2026 22:33
כנ"ל
🕒 פורסם בתאריך: 19/05/2026 23:37
מדדת צריכת חשמל אמיתית? הנתונים היבשים הם שכמעט כל המזגנים היום מאוד חסכוניים. מעניין אם יש תיעוד והשוואה בתנאים אמיתיים ודומים. דרך אגב כמעט כל המזגנים מיוצרים בסין. יש שם איכות ברמות שונות אבל ממה ששמעתי לחברות הגדולות שם יש לרוב מזגנים באיכות טובה.

ממה שאני מכיר הוא שהאמינות כיום תלויה בעיקר באיכות ההתקנה, ושרוב המזגנים היום אמינים לרמה של 7-10 שנים (ובגלל זה לא קשה לתת אחריות ל7 שנים). אני בכל זאת מעדיף מזגן עם אחריות ארוכה ובפמילי אפשר לקבל אותה גם לדגמים די זולים. אני לא יודע אם יש עדיין חברות שמתכננות מזגן שישרוד 20 שנה. זה לא כלכלי עבורן. וגם אם המזגנים ימשיכו להפוך ליותר יעילים זה גם עדיף לצרכן להחליף מדי פעם.
🕒 פורסם בתאריך: 19/05/2026 23:53
פמילי נותנת 7 שנים אחריות OUT OF THE BOX מה שנקרא
🕒 פורסם בתאריך: 20/05/2026 08:02
גם לי יש אותו כמה שנים טובות (לדעתי סביב ה8). קנינו כי הוא היה זול לחדר קטן, הייתה בו בעיה אחת שטופלה יחסית מהר ובזול על ידי טכנאי פרטי.
🕒 פורסם בתאריך: 20/05/2026 10:03
תגידו, אם כבר מזגנים, מישהו עשה פעם ניקוי יסודי למזגן , עם שטיפה, עצמאית או עם טכנאי? מאוד רוצה מזגנים נקיים מבפנים, כי זה נהיה באמת מגעיל שם, אבל הרעיון של להשפריץ מים בחדרי מגורים קצת מרתיע אותי
🕒 פורסם בתאריך: 20/05/2026 10:20
עשיתי מקצועי, שווה כל שקל.
🕒 פורסם בתאריך: 20/05/2026 11:14
יש תרסיסים מבוססי אלכוהול שמנקים את המזגן לפיתרון "עשה זאת בעצמך". השתמשתי בהם והתוצאות טובות.

ניקוי על ידי טכנאי: מאוד תלוי מה מצב המזגן, וכמה זמן לא ניקו אותו, אם יש בפנים עובש, עשן בבית, אם אתה מקפיד לנקות את הפילטרים וכו.

ניקוי מקצועי אכן שווה כל שקל, אבל למזגן ביתי רגיל אני חושב שזו הוצאה שאפשר לעשות פעם בכמה שנים.

לא הייתי עושה שטיפה בעצמי, לטכנאי יש ציוד מתאים לקליטת המים ולוודא שהניקיון לא גורר בלאגאן מיותר.