⬅ חזרה לאינדקס

התסריט שלך

🕒 פורסם בתאריך: 28/03/2015 13:47
בפוסט "המופע של טרומן - התסריט שלך" המשקיעה מדברת על לעפ"מ, צרכנות-קרייריסטית ושאר ירקות.

היא, כידוע לכולנו, בחרה לקצר את ה"ע" לקפוץ ל"פ" מוקדם על ידי קונספטי ה ERE, ולהגדיל את זמן חייה (הזמן הפנוי שלה).

אני תוהה כמה אנשים פה למעשה חיים בתסריט שונה \ שואפים לכך עם תאריך מוגדר ?מחזיקים תוכנית אחרת לחלוטין ? או שמא פשוט חיים את התסריט המדובר למרות הכל.

מהו התסריט שלכם ?
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2015 00:57
לא ענו לך, אבל למיטב התרשמותי מעט מאד אנשים בפורום הזה חותרים באופן עיקש לפרישה בגיל כזה. הרוב מעוניינים בעצמאות כלכלית, שנותנת את האפשרות לפרוש.
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2015 03:43
לא חושב על פרישה מוקדמת אקסטרים, כן רוצה להגיע לרמת חיסכון מספקת שתאפשר לי לפרוש כשארצה או לעבוד בהיקף משרה נמוך יותר שישאיר לי יותר זמן למשפחה ולעצמי.
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2015 09:01
גם אני חושב כך וסליחה שלא הגבתי קודם כשהצבעתי.
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2015 10:33
מעוניין לגדר את עצמי, הייטק זה לא התחום הכי יציב בעולם.

אני מאמין שכשאגיע למצב שאוכל לפרוש אעבוד בחצי משרה כי אני נהנה מהאתגר שבתחום אבל פחות מהשעות הרבות שדורשות רוב החברות בארץ (ויש לי הרגשה שגם המשקיעה נהנית מהתחום הזה יותר מאשר מכלכלה).
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2015 16:13
משרה חלקית גמישה מבחינתי היא פתרון טוב כרגע שמאפשר איזון בין תחומי החיים.

במקביל חוסכים כדי להקטין התלות במשכורת.

הרעיון הוא שכל דבר שנראה לי שהייתי רוצה לעשות בפרישה אני יכולה לעשות גם עכשיו גם אם יוצא לאט או באופן קצת אחר. מנסה ליהנות מהרגע ולא לחכות ליום הפרישה לשם כך.
🕒 פורסם בתאריך: 03/04/2015 14:13
פרישה מוקדמת משולבת עם עסק. לשם שאפתי, לשם הגעתי.

חסכנות בשיעור של כ- 30%.
🕒 פורסם בתאריך: 03/04/2015 14:40
אוי הברוך!! ואס איסט דוס?!

!?!?

@המשקיעה , אני מאד מקווה שאינך עומדת להתפתות מדבריו של ה @דגגגג נחש. ;)

עם כל הכבוד אני לא אשאר שנייה אחת בבלוג אם הוא

יהפוך לבלוג חנניית הייטק ,טכנולוגיה ותתחילו לדבר כאן על OOP , דאטאבייסים וגאווה.

:lol:
🕒 פורסם בתאריך: 04/04/2015 07:18
אני שואפת לפרוש מוקדם ככל שאוכל וכבר ביצעתי מס' צעדים כלכליים לכיוון כולל הכנסה פאסיבית צנועה. אין לי ספק קל שבקלים שאגיע לכך.

ותודה לסולידית ולכם שאתם קיימים! חג שמח!! :)