⬅ חזרה לאינדקס

דרך איזה חברה הכי כדאי לסחור?

🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2018 12:33
אני יודע שדרך הבנק לא כדאי בגלל המעלות הגבוהות,איך פסגות טרייד מבחינת עמלות?

יש לי שם תיק בפסגות PRO אז אולי אצליח לקבל עמלות יותר טובות.

ואיך עובד כל נושא המיסים והבירוקרטיה? אני יודע שבתיק שלי בפסגות PRO המס (25%) יורד דרך פסגות אוטומטי

האם גם כך כשאני משקיע בצורה עצמאית?

והאם אני צריך להתעסק עם הצהרת הון או דברים כאלה?

תודה רבה על העזרה :)

(סליחה אם השאלות בנאליות אני עדיין לומד איך ומה לעשות)
🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2018 13:02
גוף שמאוגד בישראל חייב לנכות לך במקור את המס

להצהרת הון יתכן ותצטרך מסמכים מהברוקר אבל מצהירים על ההון לרוב על פי דרישה של רשות המיסים, לא באופן ייזום

האם במקרה התכוונת לדוח שנתי ? אם כן אז הברוקר מנפיק לך כל שנה את הנתונים שתצטרך לדוח, אם תצטרך (לדווח)
🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2018 13:52
מי שנותן לך את יחס עלות/תועלת הכי טוב לצרכים שלך.

יש אנשים שמחפשים רק את הכי זול, יש כאלה שמוכנים לשלם יותר בשביל לקבל שירות יותר טוב, יש כאלה שמחפשים גודל/אמינות של חברה, יש כאלה שחשוב להם נוחות אתר האינטרנט.

כל אחד והדברים שחשובים לו וכמה הוא מוכן לשלם עליהם.
🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2018 14:18
כן,דוח שנתי,הצהרת הון זה בכלל בעלי עסקים (לא רק כמובן) עושים טעות שלי.

זאת אומרת שחברה שאני סוחר דרכה עושה ניכוי מס ודוח שנתי לא בטוח בכלל שאני אצטרך להגיש?

מי מחליט אם כן או לא? ואם כן האם צריך עזרה מרואה חשבון או שזה דבר שאפשר לעשות לבד?

ושאלה אחרונה,האם יש עוד בירוקרטיה? מרגיש לי שאני מפספס משהו,זה נראה לי "פשוט" מדי כל העניין

תודה רבה על המענה!

מה אתה חושב על atrade בכללי?

(לא מצאתי מידע על העמלות שלהם,ובכלל יש איזה רשימה/כלי שיכול להגיד לי מי הכי משתלם/פופולרי?)

תודה רבה :)
🕒 פורסם בתאריך: 24/04/2018 14:39
ישראלית.

למדינה יש "תנאים" להגשת הדוח, בעיקרון בחשבון שבו המס מנוכה במקור רוב המשקיעים ה"מתחילים" לא יצטרכו למלא דוח (בחובה), אולי יש כאלה שירצו לצרכי החזר

חפש בפורום על הגשת דוח שנתי, בעיקרון זה אמור להיות דוח פשוט כאשר משקיעים דרך ברוקר מקומי ולא זר

אז רק אם יש לך צורך ממשי בעזרה תתייעץ עם רואה חשבון

מילוי טפסים, "הכרת הלקוח" - יתכן ותצטרך לעבור זיהוי אישי ולא טלפוני לצרכי ביצוע פעולות "מסויימות"

הבירוקרטיה די פשוטה בעברית, הרגולציה פחות...

בעקרון, עדיף שתתעד כל שלב בתהליך פתיחת החשבון, לדוגמא הצעות מחיר חתומות או שיחות מוקלטות, כל זה עדות לעתיד במידה ומשהו ישתבש