⬅ חזרה לאינדקס

ביטוחים

🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2018 15:03
אהלן, תוך כדי כניסה לקבע בצהל

מעבירים את כולנו כנס-בזק כסה שבו מהר מהר מחתימים על ביטוח חיים (50 שח לחודש) ביטוח בריאות (30) וביטוח תאונות אישיות (30)

ההטבה המרכזית היא שלא מכריחים אותנו לבצע הצהרת בריאות לא עכשיו ולא לאחר שחרור.

מה דעתכם על כל הביטוחים האלה?

רלוונטי?

מיותר?

צריך רק בסיסי?

חסרות לי דעות מושכלות בעניין, ייצא 1300 שח לשנה ואפילו לא כזה ברור מה ומתי מקבלים..

בתכלס אני שוקל לבטל
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 09:09
תלוי בכל מיני גורמים, תנסה להשיג את הפוליסות ולהבין מה הן כוללות.

האם יש לך בעייה/בעיות בריאותיות ואתה חושש/יודע שלא תוכל להיות מבוטח?

לגבי כל ביטוח:

ביטוח חיים - יש לך אישה/ילדים או מישהו שתלוי בך כלכלית (הורים, אחים וכו') ? אם לא, אולי אין טעם לעשות ביטוח חיים כרגע.

ביטוח בריאות - לא יודע איך זה עובד בקבע. תבדוק טוב מה מגיע לך מהצבא ומה מוסיף לך הביטוח בריאות הזה.

ביטוח תאונות אישיות - המחיר נמוך, שוב, תלוי מה אתה מקבל ממנו. אך ברוב המקרים לדעתי האישית זה מיותר.
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 09:18
מסכים לכל מה ש- @ALEX47 כתב.

אם אני זוכר נכון אז ביטוח תאונות אישיות זה עד סכום של 20000, אז נכון שהמחיר נמוך אבל גם לא מקבלים מי יודע מה. אני הערכתי שהסיכוי שאהיה מעורב בתאונה * הפיצוי , לא מצדיק אפילו את המחיר הנמוך.
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 09:41
רק יכול לספר מהנסיון שלי :

לאמא שלי היה ביטוח תאונות אישיות עם גובה פיצוי של עד 20 אלף שקל(או בסביבות הסכום הזה)

לצערנו קרה מקרה והיא שברה את הרגל, הייתה מושבתת חודשיים. כמה היא קיבלה מהביטוח הנ"ל? 4 אלף שקל

אני מניח שזה לא יפתיע אף אחד, שאחרי המקרה הזה, כבר אין יותר ביטוח תאונות.
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 10:04
לדעתי, אם אתה לא סגור וההצעה מוגבלת בזמן אז

תרשם להכל, תעשה ברור צרכים נוכחיים ועתידיים, ומה שלא נדרש תבטל,

במקרה הגרוע ביזבזת מקסימום 3חודשים של פרמיות זה לא יישנה את מצבך הפיננסי אני מקווה אבל אם ההצעות משתלמות אז הרווחת דיל טוב.
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 14:31
תהיה לגבי זה:

נניח שכעת אני באמת נמצא במצב משפחתי שלא דורש ביטוח חיים, אך צופה שבעוד מספר שנים כן אהיה במצב כזה שדורש ביטוח חיים.

לא ארכוש ביטוח חיים עכשיו. אבל יש סיכוי שאחלה בתקופת הביניים הזו במחלה כלשהי שאומנם לא תהרוג אותי, אך תגרום לכך שבהמשך אף חברת ביטוח לא תסכים לבטח אותי בביטוח חיים יותר, ואז כאשר ארצה לרכוש את הביטוח לטובת הנתמכים החדשים שלי - יהיה זה מאוחר מדי.
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 15:25
לצבא יש כח מיקוח משמעותי. ביטוחי הבריאות שלו לרוב טובים למדי.

הייתי ממליץ בחום לבחון אפשרות לשריין את התעריף הצבאי להמשך.
🕒 פורסם בתאריך: 19/06/2018 17:47
נקודה חשובה כמובן. אני תמיד מנסה לחשוב על עלות אלטרנטיבית. כלומר, נניח בשנים הקרובות לא יהיה צורך בביטוח חיים (כי אין אנשים תלויים) אז את הכסף שלא שולם לחברת הביטוח, ניתן להשקיע. שוב זה תלוי כמובן בטיב הביטוח,רצון ידע ויכולת בהשקעה, אולי פותח השרשור רוצה להיות אל-הורי וכו'.
🕒 פורסם בתאריך: 20/06/2018 18:42
אז המחירים זולים ביחס לשוק..

אוקי. לגבי ביטוח תאונות אישיות הפנמית את המסר.

לגבי ביטוח רפואי וביטוח חיים:

אמרתם שכדאי שאשיג את הפוליסות, אעשה את זה.

אבל, מה צריך להיכלל בפוליסה? מה ה"סטנדרט"?