⬅ חזרה לאינדקס

דלקן

🕒 פורסם בתאריך: 27/08/2018 18:48
מישהו יודע האם לבנאדם פרטי יש אפשרות להשתמש בדלקן ולחסוך כספים על דלק בחודש ?
🕒 פורסם בתאריך: 27/08/2018 19:00
אתה יודע למה דלקן חוסך כסף לשכירים?

כי המעסיק משלם אותו. (ואז השכיר צריך לשלם שווי מס אז החיסכון הוא הרבה פחות ממה שחושבים).
🕒 פורסם בתאריך: 27/08/2018 19:08
לי יש 2 כרטיסי תדלוק של פזומט, עיסקיים אמנם אבל אאל"ט הם מקבלים גם פרטיים

החיסכון הוא כ 3% ממחיר השוק וההתעסקות עם התשלום פר תדלוק
🕒 פורסם בתאריך: 27/08/2018 20:01
תדלוק בתן או כל תחנת דלק קטנה , יחסוף יותר מ3%. לא בטוח שיש צורך בדלקן חוץ מנוחות, נוחות שאתה מוכן לשלם עליה.
🕒 פורסם בתאריך: 27/08/2018 20:51
כבר נראה לי שההנחות ממועדוני הלקוחות של הייטקזון והוט יותר משתלמים.
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 10:09
דלקן אוניברסלי אפשרי גם ללקוחות פרטיים אבל ההנחות לא משמעותיות בשום צורה. הן שוות ערך להנחות שמתקבלות מתדלוק עצמי ולא מתווספות אליהן.

הנוחיות באה לידי ביטוי בתהליך התדלוק (פשוט שמים את הפיה בפתח התדלוק) ובהגעת החשבונית המרוכזת במייל עם כל הפרטים (רלבנטי בעיקר לעצמאיים).

פעם ההנחה היתה משמעותית יותר ואכן בכל המהלך היה גם רווח למשתמש. בשנים האחרונות צומצם מרווח השיווק, אותו הנתח הקבוע בחוק לחברות הדלק ומאז ההנחות הניתנות דומות להנחת תדלוק בשירות עצמי.
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 10:29
ההנחות לא ניתנות בתדלוק עצמי.
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 11:08
ההנחה היא לרוב מהמחיר המלא, אך תקפה גם בתדלוק העצמי, מנסיון (יוצא סדר גודל של 0.5%)
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 11:17
אגב, יש היום כרטיסי תדלוק ש"מקושרים" לחנויות הנוחיות של החברה המנפיקה אז הוא משמש גם לצריכה במתקני החברה

לדוגמא, אני מקבל שטיפה חיצונית אחת חינם בחודש אבל יכול לחייב את הכרטיס על רחיצות נוספות ורכישת מוצרי רכב כמו שמן, נוזלים למיניהם

זה לדוגמא מצויין לעסק\עצמאי שמקבל סיכום "הוצאת תחזוקה\רכב" פעם בחודש במייל וחיוב בהוראת קבע

לפרטי, למי שאין בעיה לשלם במזומן יכול למצוא הזדמנויות יותר סולידיות
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 11:40
ההנחות, גם בתדלוק עצמי, הן מהמחיר המלא לליטר. כך שבימי חול בשעות היום אפשר לתדלק בשירות מלא (לא עצמי) ולקבל הנחה שווה לשירות עצמי. זה הכל מבחינת הנוחיות.
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 11:51
בהקשר של נוחות זה נראה לי כל כך זניח לבנאדם הפרטי.

להכניס כרטיס אשראי למכונה לוקח אקסטרא דקה
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 14:04
נכון. רלבנטי יותר לעוסקים מורשים לדוג'. הסירבול של להוציא חשבונית מעמדת התדלוק, עם המספר רכב המדוייק, שבטעות לא ייגמר הנייר במדפסת, שהפתקית תשמר לרו"ח - כל הטרדות האלה לא רלבנטיות עם כרטיס תדלוק/דלקן. העלויות עצמן דומות מאוד בסופו של דבר אבל היתרון טמון ביכולת להכיר בכל הסכום כהוצאה מוכרת בפשטות - חשבונית אחת שמגיעה בסוף החודש במייל.

עוד הבהרה קטנה - מאז שמרווח השיווק הצטמצם לחברות הדלק, ההנחות די ברורות ואין יכולת משחק של צרכן גדול או קטן. יכול להיות שחברת ליסינג או היי טק עם עשרות רכבים פלוס תקבל מחיר טוב יותר, אבל אין הבדל בין חברה קטנה, עוסק מורשה או פרטי בגובה ההנחה. אם מישהו גילה משהו אחר בשנים האחרונות - מוזמן להציף כאן.
🕒 פורסם בתאריך: 28/08/2018 15:52
לוקח לי יותר מהר מהמתדלק. אז הנוחות הזאת לא שווה לי אג'.

אני מתדלק ב"דיזול". יותר זול מדלקן.
🕒 פורסם בתאריך: 29/08/2018 18:45
אני מתדלק עם כרטיס אשראי של הוט ואף פעם אני לא רואה את ההנחה, האם צריך לעשות משהו במיוחד או שזה אמור להופיע בחשבון החודשי אוטומטית ?
🕒 פורסם בתאריך: 29/08/2018 21:22
צריך לתדלק בתחנות "דלק" או "דור אלון", ששם יש את ההנחה.

שים לב שאם אתה בודק דרך אתר הבינלאומי, באמת לא רואים הנחה (רק סכום סופי, אחרי הנחה). באתר של ישראכרט כן רואים.
🕒 פורסם בתאריך: 29/08/2018 22:22
חייב באתר של ישראכארט או שאפשר גם באפליקציה שלהם ? אני יודע שזה נשמע שאלה של "בקטנות" אבל לחברות האשראי יש קטע לסבך את הכל.