⬅ חזרה לאינדקס

השקעה בנדלן בחול דרך חברה

🕒 פורסם בתאריך: 14/09/2019 23:51
על מנת לגוון את התיק החלטתי להשקיע סכום מסוים בנדלן חו"ל. מכיון שברור לי שלהשקיע באופן ישיר זה לא ריאלי אני מעונין להשקיע דרך אחת החברות שקונות נכס ומגייסות משקיעים. כרגע אני מתלבט בין פרופימקס, אלטשולר נדלן וקרן ראשונים. האם יש מישהו שעבד עם החברות האלו או יכול להמליץ על אחת החברות האלו (או חברה אחרת שעוסקת בפעיליות דומות)?

תודה,

דני
🕒 פורסם בתאריך: 14/09/2019 23:59
יש שרשור מעניין על קרן הגשמה. אולי ייתן לך רעיונות.
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 08:36
על קרן הגשמה כבר קראתי. לעומת זאת אלטשולר נדלן גובים דני ניהול נמוכים ולטענתם הם כבר שנים עובדים בנדלן דרך הקרנות שלהם. פרופימקס קיימים מעל 20 שנה ומראים הצלחה לפחות ב-7 השנים האחרונות (כמו כולם אני מניח). ברוב הפרויקטים הם לא השחקן המוביל אלא מצטרפים לשותף אמריקאי גדול יותר כך שלכאורה אלו לא פרויקטים שמוכרים רק לישראלים. ראיתי שיש סנטימנט שלילי כלפי פרופימקס בכמה הודעות.אפשר להבין מה החסרונות שיש בפרופימקס?
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 10:20
כמו שאתה פסיבי כך גם רוב החברות עם אותו מודל

גם אלו פועלות כך,

כדי לחתוך את איש האמצע הייתי ממליץ לשאול חברים ומכרים האם הם יכולים להמליץ על מישהו שגר ועוסק בנדלן ישירות ולהתקדם משם
🕒 פורסם בתאריך: 16/09/2019 00:10
האם תוכל לכוון אותי איך להגיע למישהו שגר ועוסק בנדלן? האלטרנטיבה היא אחת מהחברות שהזכרתי.
🕒 פורסם בתאריך: 17/09/2019 14:35
היי, אני השקעתי ככה בעת שקניתי דירה בליברפול דרך ישראלי שעובד בנדלן באנגליה ב15 בשנים האחרונות.
🕒 פורסם בתאריך: 17/09/2019 16:25
לקנות דירה עם או בלי עזרה זה שונה מאד מלהשקיע דרך חברה כמו פרופימקס.

בראשון הנכס שלך ונזיל. בשני הוא לא שלך ולא נזיל. יש עוד הרבה הבדלים.

בכל אופן נא להמנע מלהמליץ על נותן שירות ספציפי.
🕒 פורסם בתאריך: 18/07/2020 14:47
אפה השקעת ? ויש ניצני הרגשה?
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2020 00:05
לגבי אלטשולר תבדוק אם מדובר במגורים או משרדים, השקעה במשרדים בתקופה הזו היא יותר מסוכנת.

כמו כן, כשיש לך ספק דרך מי לרכוש, וכשמדובר בשוק בעייתי כמו קרנות ההשקעה בנדלן שנפלו ונופלות בהמוניהם, יש יתרון ענק למותגים כמו אלטשולר

תבדוק היטב שלא מוכרים לך נכס שנחתם עליו חוזה בפברואר טרום קורונה, וכעת דוחפים לך אותו במחירי תחילת עונה, המחירים היום הם מחירי סוף עונה
🕒 פורסם בתאריך: 02/11/2023 10:05
היי,

אני משקיע פאסיבי דרך מספר יזמים,

דבר איתי ונחבר אותך