⬅ חזרה לאינדקס

מנוי פיס - שווה לצאת פראייר(?)

🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 20:44
בדיוק ששקלתי לבטל את המנוי שברשותי על סה"כ 60 ש"ח לפני כמה חודשים, מפעל הפיס פתחו את אתר ההטבות שלהם שבלעדי כמובן לפראיירים כמוני - המנויים שלהם .

ושמעו, אני חייב לציין שההטבות שם ממש טובות ודי מכסות לי את ה60 שקלים בחודש.

למעט מאמריקן אקספרס אני לא מצאתי הטבות כל כך טובות בכרטיסי אשראי בארץ כמו שמנוי פיס מקנה לי. כן כן גם לא בmax החדש של לאומי קארד שעשה הרבה הייפ על מעט הטבות מעניינות אם בכלל.

למשל, אני אישית חובב מושבע של מקדונלדס, ואתר ההטבות של מנויי פיס הוא היחידי ממה שידוע לי שמציע הנחות ממש טובות של יותר מ50% על ארוחה במקדונלס. ולא רק ארוחת מק רויאל פשוטה, גם 50 אחוז הנחה על הארוחות הפרימיום שלהם - ביג אירופה וביג אמריקה.

לא זו אף זו, בד"כ אתם יכולים לנצל כל הטבה מספר פעמים בחודש בלי קאצ' כדוגמת נקודות שיורדות לכם כמו באשראי רגיל. למשל במקדונלדס, אני יכול לקנות עד 6 ארוחות באותו חודש ב50 אחוז הנחה ולנצל אותם באותה הזמנה בודדת. כך אתם יכולים להביא איתכם לסניף מקדונלדס הקרוב את כל המשפחה שלכם ..

מעבר לזה , יש הנחות ממש טובות של 1+1 על כרטיסי קולנוע ועוד.

אז כרגע לפי שעה, נראה שלא משתלם לי לבטל את המנוי.

אז לפראיירים שביננו שקוראים את ההודעה, אם עוד לא הכרתם את האתר של מנויי פיס, ויוצא שאתם משלמים מנוי , אז לפחות תנצלו את ההטבות הנלוות שלהם. ממליץ. כך לפחות ה60 שקלים לא נזרקים לחלוטין לפח כל חודש.
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 20:57
אם זה דברים שהיית צורך במילא נשמע שווה...

לגבי מקס- מסכים שאין המון דברים שווים - אבל מצד שני הכרטיס בחינם, וההטבה העיקרית- 1+1 לסרט זה חיסכון נטו של 35 שקל בערךX מספר הסרטים. למי שצופה בסרט שניים בחודש זה נחמד (נהיה סולידי טוב ונגיד שמתקרב ל-1000 שקל בשנה).
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 21:02
טוב,

חבל שאין פורום ׳יצאתי פראייר׳
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 21:07
לדעתי, לא רעיון מופרך לפתוח עוד שרשור ולייחד אותו לעניין...
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 23:49
זה יפה ושווה. השאלה אם ה 60 שקל האלה. שהם 720 בשנה.

אם ההנחה באמת משתלמת לך.

כי זה גורם לך דבר ראשון כשאתה חושב על אוכל רחוב ללכת למקדונלדס. כי יש לך הנחה שם.

גם אם יש לך אפשרות אחרת, בדר"כ (אני משער) אתה תבחר במקדונלדס כי יש הנחה שאפשר לנצל.

השאלה אם ההנחה באמת עולה על ה 720 שאתה משלם עליה בשנה. כי הכרטיסים לקולנוע יש גם בכרטיסי אשראי שלא עולים 720 בשנה.
🕒 פורסם בתאריך: 15/09/2019 23:57
יותר חשוב מזה... האם ההנחה תעלה על הוצאות הבריאות העתידיות בעקבות אכילת כל המקדונלדס הזה
🕒 פורסם בתאריך: 16/09/2019 00:15
השאלה אם במחיר של מקדונלדס אפשר לקבל משהו אחר טוב יותר, כשאתה בחוץ, ברחוב וממש ממש רעב.
🕒 פורסם בתאריך: 16/09/2019 12:12
חשבון פשוט: על סכום החודשי של 60 ש"ח להימורים, אתה מוסיף עוד כמה מאות ש"ח כדי לאכול מקדונלדס. תתאר לעצמך שהיו נותנים לך גם הנחה של 50% בטיסות ומלונות, בקניית גאדג'טים, בקניית ממתקים, בקניית סיגריות/אלכוהול/סמים - כבר היית מגיע להוצאות של אלפי ש"ח בחודש על כל מה שלא עוזר לך בחיים.

לך על זה :)
🕒 פורסם בתאריך: 16/09/2019 12:24
ובכן, אני "בערך" באותה משבצת כמו שלך.

רק שאני לעולם לא הייתי משאיר את המנוי הזה, הוא של אבא שרגיל לזה ש-30 שנה הוא רואה את ההורדה הזאת.

מבחינת סולידית זה אות קין וחרפה.

מבחינה נפשית לאבא יש קורטוב של ציפייה/תקווה/אמונה שהוא יהיה ממש עשיר

לפיכך, הורדתי לו את המנוי השני והשארנו אחד.

ככה שהגענו לשביל הזהב.

במקרה שלך, עצם המנוי הבזוי גורם לך לאכול דברים לא בריאים ומזינים.

מקרה יוצא דופן הוא אם אתה נמצא בבית נתיבות ואז מותר לך, כי חופשה זה בסדר :)

דברים שהם אכן שווים בכרטיס הזה ספציפית

קולנוע ב-9 ש"ח בימי ה'. [הכי זול בכל הכרטיסים]

אם יש ילדים

כל מה שקשור לאטרקציות כאלו ואחרות סטייל שפיים וכו' וכו'.

בתכלס,

אין שום דבר מיוחד בכרטיס הזה שאין בהסתדרות/חבר/שוטרים וכל ארגון זה או אחר.

בהזדמנות זו, מציע שתיפטר ממנו ותשקיע את ה-60 ש"ח בדיעבד בנעלי ריצה ותלך לשרוף את כל הדאבל מק.

סתם צוחק, תיהנה ובהצלחה !!
🕒 פורסם בתאריך: 16/09/2019 15:57
זה כמו הבדיחה של ההוא שוויתר על מונית וחסך 20 שקל לעומת ההוא שוויתר על אוטובוס וחסך 5.

אתה משלם על ההנחות האלה מראש, האם הן באמת הנחות?
🕒 פורסם בתאריך: 19/09/2019 08:19
נראה לי קצת לא רציני על גבול ההזייה שהמדד שלך הוא ארוחות במקדונלד'ס...
🕒 פורסם בתאריך: 19/09/2019 11:28
ההטבה הכי שווה שהיתה שם לאחרונה זה הנחה משמעותית לכרטיס לפנטום האופרה.

מה עם לחלוק את המנוי עם עוד מישהו כדי להינות מההטבות? או לחפש מישהו עם מנוי בשביל לנצל הטבה למשהו שווה באמת ולמצוא דרך לתגמל אותו על כך?
🕒 פורסם בתאריך: 19/09/2019 13:03
לדעתי אם הייתה לך סיבה לבטל את המנוי, הפיתיון שהם פתאום שמו לך לא צריך לשנות יותר מידי.

כמו @Shlomi Z אני מנצל את ההטבות האלה נטו כי אמא שלי מסרבת לבטל את המנוי, אז ככה אני לפחות מרגיש שזה לא נטו כסף לפח.

אבל אם הייתה מוכנה לבטל, הייתי אומר לה שתבטל בלי למצמץ.

מילא אם היית אומר שפתאום ההטבות חוסכות לך 200 שקל בחודש במסגרת ההתנהלות הרגילה שלך, אבל נשמע שזה פשוט גורם לך לשנות את ההתנהלות (אם זה שינוי לטוב או לרע, זה כבר נתון לוויכוח) כדי לנצל את ההטבות.

בפועל, זו לא הטבה לארוחה ספציפית - אתה פשוט מקבל קוד בשווי של X ש"ח בשביל לרכוש מה שבא לך. ותכלס אין באמת הבדל בין ההטבות.

אפשר לשלם 17 בשביל שווי של 45. או לשלם 25 בשביל שווי של 53.

משמע, לשלם עוד 8 שקל בשביל לקבל עוד 8 שקל...