⬅ חזרה לאינדקס

בעיה (?) בקניית נייר ערך - המסחר בניר הסתיים

🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2015 15:08
שלום לאנשי הפורום,

בשלושת הימים האחרונים אני מנסה לקנות נייר ערך (תכלית TTF סל מניות חו"ל) דרך הפלטפורמה שלי, ובכל פעם מקבל שהקנייה נדחית. בהתחלה חשבתי שאי אפשר לקנות בשבת, אחר כך שאי אפשר לקנות בראשון, אבל היום יום שני ואני עדיין לא מצליח. האם אני עושה משהו לא בסדר? בעבר לא נתקלתי בבעיה זו.
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2015 15:19
אני רואה הפעולה האחרונה בנייר התבצעה היום חמישי, אולי אפשר לסחור בו רק בין שלישי לחמישי? קצת מוזר
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2015 15:22
אם אני לא טועה כבר קניתי ממנו בעבר ביום שני.

אבל זה נכון שהמידע של הנייר לא מתעדכן עד יום שלישי. (בשונה מניירות אחרים שמתעדכנים ביום שני, מחר תראה בנייר אאז"נ את הערך של יום שישי).
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2015 15:28
אני חושב שיימי המסחר בניירות האלו הם שני-חמישי, עד שעה 3.

היה דיון בנושא תכלית TTF חו"ל. הדיון ההוא התמקד בשאלה שאם נקנה ביום חמישי מדוע לא מופיע בחשבון עד יום שלישי.

התשובה היא שבשעה 3 אצלנו ביום חמישי השוק בארה"ב עדיין לא נפתח, ביום שישי שבת אין אצלנו מסחר, וביום ראשון אין מסחר חו"ל, ביום שני לא ניתן לראות מה ערך הנייר שנרכש בגלל שהבורסא בארה"ב עדיין לא נפתחה, לכן ניתן לצפות בתונעה וערך קניה רק ביום שלישי.

בתאחלס, אם שמת הוראת קניה אחרי שעה 3, זה לא נקלט.
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2015 16:27
זה פשוט מגוחך שאני יכול לטוס לשם, לקנות את המניה, לעשות טיול של יום יומיים בארצות הברית, ולחזור הבייתה, ולהשיג את המערכות הממוחשבות האלה. זה נשמע כמו התנהגות של מערכות מ-1920, לא מ-2020.
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2015 16:42
15:04 (-: