⬅ חזרה לאינדקס

מיטב ד״ש - סגירת הלוואות בזמן הקורונה

🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2020 12:22
ניסיתי לקבל הלוואה כנגד קופת גמל ...קיבלתי אישור ותנאי תשלומים וריבית

ואז הגיע הקורונה וכשבדקתי איתם מה הסטטוס של העברה של הכספים....הם טוענים שהם כרגע ״בשידרוג מערכות״ ולכן הכל מוקפא ...כ״כ שאין כמובן צפי לסיום ״עבודות השידרוג״ של המערכת...

ברור לי שעקב המצב הם לא מעוניינים לתת הלוואה אפילו לא כשזה בסיכון נמוך יחסית (כי הרי הכסף אצלם כבר ונזיל)

לא ברור למה הם מחרטטים/משקרים בעניין .....מישהו פה נתקל בזה?
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2020 12:35
לא חושב שזה דווקא חירטוט, סתם הם כושלים כרגיל ומי שאחראי על ההלוואות בחלת או שאין להם פנאי להתעסק בזה כי הם קורסים בשירות לקוחות או משהו...

לפעמים לכלב יש גם פשפשים וגם פרעושים... [זן ואומנות]
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2020 17:47
לא חושב שהם מחרטטים אותך. לא רואה סיבה שבגלל הקורונה יהיה אכפת להם לתת לך הלוואה כנגד קופת הגמל שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 02/04/2020 20:47
זאת עובדה...הם אישרו את ההלוואה ותנאי ריבית ולא העבירו כסף וכרגע אתה יכול לעשות מזה אולי ״טיארה״

מספיק לראות איך הבנקים נהיו סופר חמדניים בימים אלו ומעלים את ריביות המשכנתא ב30%-20% וההלוואות כדי להבין מה ההלך רוח (לא סתם הם קיבלו על זה בראש היום מבנק ישראל) ...אני אסתדר יפה בלי ההלוואה הזו אבל מניח שיש הרבה אנשים עכשיו שאצלם זה נושא יותר אקוטי
🕒 פורסם בתאריך: 05/04/2020 19:41
מצב דומה. בררתי לגבי הלוואה ע"ח קופת גמל - אותה תשובה ("שדרוג מערכות").
🕒 פורסם בתאריך: 05/08/2020 14:16
עדכון?

השדרוג מערכות הסתיים בדיוק כשהסתיים הסגר קורונה? או שעדיין לא קיבלת את ההלוואה שרצית?
🕒 פורסם בתאריך: 06/08/2020 22:47
כרגיל ...מאיימים ״תחזיקו אותי אני עוזב״ והיה להם הרבה מה להפסיד במקרה שלי לפחות אז הם אישרו בסוף כמו גדולים

כרגע כך נראה כאילו כולם/רובם מיישרים קו ולא נותנים הלוואות כנגד במסלולים מנייתיים עד כמה שידוע לי