⬅ חזרה לאינדקס

עסק לגרפי מניות

🕒 פורסם בתאריך: 14/11/2020 23:48
היי,

גילתי שקרוב-רחוק משפחה פתח עסק שמתעסק עם גרפי מניות. הוא ישראלי, עצמאי, בוגר תואר במדמ"ח באוניברסיטה כלשהי ועובד לבד וככל הנראה פונה ללקוחות מחו"ל כי כל ההתעסקות שלו באנגלית.

אני לא מבין מספיק בTradingView, וגם לא מספיק קרוב אליו בשביל לדחוף את האף שלי אז לא התעניינתי יותר מדי כי זה לא מנומס (וזה היה במסגרת אירוע שבו אני והוא לא העיקר, אז בכלל לא מנומס).

מעניין לדעת אם מישהו מכיר את האתר הזה או את התחום הזה - חברות שמתעסקות ב"פיתוח כלים ושיטות למסחר בשווקים פיננסיים" - ויכול להסביר לי בת'כלס מה זה ולמה שבוגר מדמ"ח ילך ויתעסק בזה ולא במדמ"ח? מבחינה כלכלית - זה באמת משתלם?

למיטב הבנתי הוא לא מתעסק כמעט בכלל בתכנות/מדמ"ח, יותר עניין פיננסי וכלכלה מאשר הנדסה/מדמ"ח.

שבוע טוב :)
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 00:30
לא ממש ברור מהפוסט שלך מה זה "עסק שמתעסק בגרפים של מניות".

זה יכול לנוע מבניית רובוטים למסחר אוטומטי או כלים פיננסים לחברות וכו'.

כמו כל דבר שקשור לתחום הזה שמפוצץ ועוסק בכסף, הפונטציאל הוא עצום.

לדוג' +500 investing.com למשל הם ישראלים, ברור שהם עושים המון כסף.
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 18:34
"גרפים של מניות" זה הרבה מעבר לכללי מדי

שב איתו לקפה זה לא יכול להזיק

נ.ב קשה לי עם התפיסה הנוכחית שרק בהייטק ובכל מיני חדי קרן סופר טכנולוגיים יש כסף גדול

יש כסף בכל כך הרבה מקומות אחרים..
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 18:40
There's a lot more money in selling horoscopes than following them.
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 18:48
כנראה שיש לו אופי יזמי ו/או שהעבושה במדמ"ח משעממת אותו.

אם הוא "מוכר את ההורסקופים" זה יכול להיות עסק טוב כפי שציין @EnsilZah גם אם מפוקפק מוסרית בלשון המעטה
🕒 פורסם בתאריך: 15/11/2020 20:51
HTML+CSS+JS Developer
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2020 17:42
ממה שהשתמע ממנו - הוא לא התעסק כבר שנים בכל מה שקשור למדמ"ח, כך הוא מספר לפחות על עצמו, אז זה לא כלים כלשהם כמו תוכנות או רובוטים שהוא פיתח בעצמו... כלומר, מאז שסיים את התואר (בערך 4 שנים) הוא לא עבד בשום עבודה שקשורה ללימודים אלא הוא יותר השקיע להבין את תחומי הכלכלה, ההשקעות והפיננסים כדי לדעת להתעסק איתם במקום ממש להשתמש בכלים שהוא מפתח עבורם.

אני לא רוצה לפרסם את האתר שהוא בנה או לצטט במדויק את התיאורים של העבודה שהוא מספק, אבל אני גם לא מכיר מספיק את המונחים בשביל להבין באמת מה הוא עושה, אז אני אנסה לצטט כמה:

הוא בעצם מציע buy or sell cal וכו' (כל מיני אסטרטגיות) כדי לקבל אינדקטורים

וחבילות של 200-800 דולר לחודש בשביל "אסטרטגיות" ו12/24 אינדיקטורים, תלוי כמובן בכמה אסטרטגיות/אינדיקטורים ובאיזה משתמש יש לך בTradingView...

אני לא מכיר את המושגים ואת התחומים האלה בכלל, אז למען האמת אין לי מושג על מה מדובר.

אבל כדי להרוויח מספיק טוב מזה צריך כמה אנשים שיקנו את החבילה של ה800 דולר לחודש ולמען האמת אני לא רואה סיבה שאנשים ירכשו דווקא ממנו - הוא ישראלי (ולא אמריקאי או אירופאי והוא דווקא פונה לקהלים מחו"ל כי כל העבודה שלו והאתר שלו באנגלית), הרקע שלו מגיע מתחום אחר לגמרי (כאמור מדעי המחשב ותכנות, ולא משהו כלכלי)
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2020 17:48
אם העסק מצליח כנראה שהוא יודע לשווק אותו.