⬅ חזרה לאינדקס

סיכון בניהול פנסיה שלא בחברת ביטוח

🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 13:12
כרגע בעיצומו של תהליך העברת קרן הפנסיה שלי להלמן אלדובי (מסלול סנופי). סוכן ביטוח שעובד עם החברה בה אני עובד יצר איתי קשר וטען שישנם סיכונים בניהול הפנסיה בבית השקעות כמו הלמן אלדובי, בין היתר בשל חשש לטיפול לקוי בתביעות וכו'. האם באמת יש ממה לחשוש, או שמדובר בחלק מהליך שיווקי? אשמח לשמוע אם מישהו חווה משהו דומה בנושא (לטובה או לרעה).
🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 13:27
אני רחוק מפנסיה, אבל מניסיוני העגום עם חברות ביטוח גם הן לא תמיד מטפלות נכון בתביעות, או לחילופין מנסות במודע להתחמק מתשלום בשלל אמתלות. לדעתי זה סתם ניסיון להפחיד אותך.
🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 17:31
הסיכון הוא שהסוכן מקבל פחות עמלה מבית השקעות מאשר מחברת הביטוח, ובכך מצבו הכלכלי עשוי להידרדר והוא עלול להידרש למכור את אחת מארבע דירותיו שקנה תוך הסתמכות על העמלות שיקבל.
🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 17:48
ככה חשבתי, תודה רבה!
🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 17:55
כולם משתמשים בטריקים האלה. בכולם אני מתכוון לפקידי בנק, סוכני ביטוח, סוכני פנסיה וכו'. בטריקים אני מתכוון לדבר הזה שהוא ספק חוקי.

תמיד תבקש מאותם נציגים שישלחו לך מייל ויפרטו את כל "הסיכונים" שהם רואים במעבר לגוף אחר. מניסיון שלי הם יסרבו, כי מדובר בטקטיקות פסולות ואסורות. רק מה שהם מוכנים לכתוב לך, תמשיך לברר. אחרת תתעלם מזה.
🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 19:00
מאחר שהלמן אלדובי נרכשה על ידי חברת ביטוח, תודה לסוכן המסור שהסב את תשומת ליבך למה עשית עסקה טובה.

עריכה: לא בשביל לתקן בדיחה, אלא כדי לא להטעות. תיקנו אותי כאן בצדק, שקרן הפנסיה נמכרה למיטב.
🕒 פורסם בתאריך: 08/03/2021 19:52
קרנות הפנסיה נמכרו למיטב, לא להפניקס...