⬅ חזרה לאינדקס

אתרים או בלוגים בתשלום

🕒 פורסם בתאריך: 12/02/2016 20:14
מישהו השתמש פעם באתרים שלוקחים כסף על המלצות של מניות, למשל אינסיידר מונקי?

או משהו בסגנון הזה.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2016 08:33
לפני שאתה טומן את הראש במשהו כזה - תשאל את עצמך רק שאלה אחת.

אם המישהו הזה כל כך טוב בלבחור ולתזמן מניות, מה הוא מבזבז את הזמן בלמכור לך את זה ב20 דולר לחודש במקום להשקיע את הכסף שלו ולהכפיל אותו כל שנתיים?

האנשים שבאמת יודעים מה הם עושים מנהלים חברות אלגו טריידינג או קרנות גידור.

יש אמרה בפוקר - אם אתה יושב בשולחן ולא יודע מי הפראייר, אז זה אתה.

אם אתה ואתר כזה נכנסים לטראנזאקציה כספית ואתה לא יודע מי מנצל את מי, אז מנצלים אותך.
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2016 12:00
זה באמת סותר ?

למשל, לא כל אחד יכול לנתח דוחות כספיים של חברות, אז הוא יכול להיעזר במישהו שיעשה את זה עבורו...
🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2016 12:06
לכל הפחות, יש הבדל משמעותי בין לעשות ניתוח (אובייקטיבי?) של דוח של חברה, לבין המלצות קניה שמישהו מוכר כשירות.
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2016 08:53
זה בכלל חוקי? יש פה פוטנציאל כל כך גדול להרצת מניות ושיקולים זרים, שאני אפילו בלי ההסתייגות של @adamshalev (שגם איתה אני מסכימה) לא הייתי מעזה לסמוך על המלצות כאלה.
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2016 09:35
@מרק עוגיות טכנית, כן. אם לבנאדם יש רישיון בייעוץ השקעות בתחום השיפוט שהוא נמצא בו.

בקשר לת'רד - כל מילה של אדם בסלע. האנשים האלה מנהלים קרנות גידור ולוקחים דמי ניהול של 10% על התשואות של 40% שהם מביאים.
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2016 09:46
זה חוקי אם מי שמפרסם את ההמלצה לא מבצע פעולה על אותו הנייר בטווח של 72 שעות לפני ואחרי הפרסום ואם הוא מספק גילוי נאות של האחזקה והכוונות שלו.
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2016 22:31
למרות שאני גם מסכים עם כל מה שנאמר פה, בסופו של דבר יש את מבחן התוצאה, ואם אני יכול להרוויח בעזרתם תשואה עודפת (משהו שלבד אני לא יכול לעשות) מה מפריע לי שגם ירוויחו ממני?

השאלה היא האם ההמלצות שלהם נכונות..בגלל זה שאלתי האם מישהו פה התנסה עם אתר מהסוג הזה.
🕒 פורסם בתאריך: 14/02/2016 22:39
מה שמפריע זה שה"אם" לא מתקיים אחרי שאתה משלם להם...

במילים אחרות אם תשקיע עצמאית בתעודה מחקה מדד יש לך סיכויים להישאר עם יותר כסף בכיס מאשר אם תבחר את מנהל ההשקעות שהכה את המדד אז למה לשלם לו אם הארנק שלך טופח פחות בגללו?

על זה נאמר: הנבואה ניתנה לשוטים...

הם תמיד יראו את ההמלצות המעולות שהצליחו אבל רק לעתים נדירות יציגו את ההמלצות שנכשלו (ואם הם כן מציגים המלצות כושלות אז אלו לרוב לא כל ההמלצות הכושלות).