⬅ חזרה לאינדקס

השגת דמי ניהול מינימליים דרך קבוצות

🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2021 16:57
שלום לכולם,

מדי פעם כשמתפתח דיון בענייני דמי ניהול לקרנות השתלמות, יש מישהו שמספר שהוא משלם 0.00001% דמי ניהול (קצת הגזמתי, אבל הבנתם) על קרן ההשתלמות שלו, בעקבות מבצע המיועד לקבוצה מסויימת.

אני לא מתכוון לעמיתי חבר או מורים וכו' אלא על קבוצות סביב בלוגים או קהילות אונליין כלשהן.

למישהו יש מושג איך ואיפה זה קורה? לא הייתי מתנגד לארוב לאיזה מבצע הרשמה שכזה.

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2021 18:38
אני פשוט עושה פינג פונג בין קופות, משגע את המעסיק אבל מקבל דמי ניהול טובים.

התחלתי בקה"ש עם ד"נ של 0.8% בא.ש (מסלול מניות) איך שיצא מסלול מחקה מדד SP500 עברתי להלמן ב-0.45 והיום אני לקראת מעבר למיטב ד"ש ב0.3.

מתחת לזה אני לא חושב שזה כבר חיסכון משמעותי וסבבה לי 0.3 במחקה מדד על קרן ההשתלמות.

אני לא יודע אם שווה לי IRA לאור דמי הניהול הכמעט זהים ופחות התעסקות.

אולי אני טועה
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2021 18:56
אני הגעתי לקבוצות דרך הפורום כאן, אבל נדמה לי שהמדיניות כאן השתנתה בקשר לפרסומים האלו. אפשר לחפש בפורומים וקבוצות פייסבןק אחרים.

אל תפסול תנאים שמשיגים דרך מקום עבודה. דמי הניהול שלי בפנסיה דרך העבודה טובים מאלו שמוצעים בקבוצת הרכישה האחרונה.
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2021 19:03
כמו שאמרו, את רובם תוכל למצוא בפורומים/קבוצות פיסבוק ושאר מקומות בסגנון.

ובנוסף, בהרבה מקרים תוכל לקבל תנאים טובים לא פחות (ולפעמים אפילו יותר) דרך מחלק השימור. כמובן בתנאי שיש לך צבירה גבוהה מספיק (מצד שני, אם הצבירה לא גבוהה מספיק אז גם ככה ההפרש בעלות קטן יחסית).

אל תשכח הוצאות ניהול השקעות שיש לך במנוהל ואין לך בIRA.

מניח שזה תלוי איזה קבוצת רכישה ואיזה עבודה.

היו מספר קבוצות רכישה שהגיעו להצעות שאני קיבלתי עצמאית בלי יותר מידי מאמץ. ואם יש לך כוח להתעסק עם מחלקת שימור (כולל ההתעסקות שצריך כדי להגיע אליהם בכלל) אז סביר שתצליח לקבל תנאים יותר טובים מאשר הרוב המוחלט של הקבוצות/מקומות העבודה. (כמובן, כתלות בגודל התיק שלך).
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2021 20:39
תודה חברים.

אני עצמאי, כך שמקום עבודה וכו' לא רלוונטי לגבי.

הבנתי מדבריכם שמשקל הצבירה משחק תפקיד ביכולת המיקוח. איך מגיעים למחלקת שימור? דרך שירות הלקוחות או ע"י בקשת לחברה אחרת?
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2021 09:15
מצטרפים לחברה אחרת ומתחילים תהליך ניוד.

אם החברה הישנה רוצה לשמר אותך תקבל ממנה הצעות טובות כדי להשאר ולבטל את הניוד
🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2021 08:29
אפשר לדעת בבקשה איך קיבלת 0.3% דמי ניהול?

אני גם לקראת העברה והם הציעו לי 0.6% הכי נמוך..

חבל לי סתם לשלם כל כך יקר לשנים קדימה
🕒 פורסם בתאריך: 11/04/2021 09:42
אני חושב שזה קשור לצבירה ולשכר.