⬅ חזרה לאינדקס

דעתכם על תואר בהנדסת תעשייה וניהול

🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2021 13:39
שלום לכל הסולידים היקרים, רציתי לדעת מה דעתכם על התואר הזה מבחינה תעסוקתית אחר כך, עד כמה התואר קשה ועד כמה הוא משתלם, והאם יש לכם כיוונים מומלצים מבחינה תעסוקית(נניח מישהו סיפר לי שאפשר להשתלב בDS), אספר שעיקר ההתלבטות היה בין מדמח לבין תעשייה וניהול, החלטתי לוותר על מדמח כי כל פעם שניסיתי לתכנת זה הרגיש לי מאוד מאוד טכני ואפור ולא משהו שהייתי שמח לעשות ב30 שנה הבאות, מה שכן דווקא אני מאוד מתחבר ללוגיקה ולמתמטיקה.
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2021 23:22
ג״נ: מהנדס תעשייה וניהול.

זה התואר הכי קל מההנדסיים (בלי לזלזל), אבל הוא דורש ספקטרום רחב יותר של חשיבה (יש גם הומאני וגם הנדסי) מאשר תואר הנדסי ״טהור״.

הסיכוי שתואר ראשון בהנדסת תעו״נ יוביל אותך לדאטה סיינס הוא אפסי - צריך להמשיך לתואר מתקדם וללמוד הרבה לבד.. אם מכוון לשם - עדיף תואר בסטטיסטיקה עם קורסים תכנותיים, יותר ״יקרב אותך למטרה״.

מה שכן, זה יכול לעזור לך להשיג (בממוצע טוב) משרות באנליזה: דאטה אנאליסט, בזינס אנאליסט, BI וכו׳.

בהצלחה!
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 08:12
אם מתחבר ללוגיקה ומתמטיקה ומכוון לשוק עבודה. תחשוב על מתמטיקה עם דגש על מדמח. או תואר משולב מתמטיקה-מדמח.

אם עבודה פחות מעניינת אותך בשיקולים, הייתי חושב על מתמטיקה-פילוסופיה כתואר משולב, ומשלים בדרך או לאחר מכן קורסי תיכנות כהכנה לעבודה.

תעשיה וניהול מנסים להכשיר אנשי ניהול לתעשיה, לכן הם לומדים הרבה נושאים ולא מתמקדים באף נושא לעומק.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 09:14
המון אופציות עבודה כמכתנת וגם כדאטא סייניטיס- מדמח

דאטא סיינטיס/אנליסט - סטטיסטיקה

מנהל פרויקטים שיכול להתגלגל להיות מתכנת או Ds- תעשייה וניהול