⬅ חזרה לאינדקס

עזרה בהכנסה פסיבית

🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 10:31
שלום לכולם,

אני צריך בבקשה ליצור דרכים להכנסה פסיבית, כי המון מעסיקים לא רוצים לקבל אותי לעבודה בגלל החירשות ופשוט חבל לי על הזמן שאני מחפש עבודה כי זה לוקח הרבה מאוד זמן.

יש לכם אולי הצעות לדרכים?
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 11:24
היי חבר,

הכנסה פסיבית זה שם קוד לנכס שאתה משקיע בו (בדר"כ הרבה כסף), והוא נותן לך הכנסה חודשית כלשהי.

אין ארוחות חינם. אי אפשר לקוות לקבל הכנסה בלי לעבוד בשום דבר ובלי סכומי כסף גדולים.

אני ממליץ לנסות לפנות לגופים כלשהם שעוזרים לאנשים עם מוגבלויות, כדי להגיע לאנשים עם מוגבלות זהה לשלך שמצליחים להגשים את עצמם, ולקחת מהם רעיונות ודרכים להמשך הדרך בחיים.
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 13:54
נכסים? כמו מה? יש לי כסף בצד
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 14:08
קרנות סל
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 14:41
נכס נדלן. מניות בשוק ההון שמניבות דיבידנד, או מספיק מניות כדי לחיות לפי כלל ה3-4%. כל מה שאתה קורא פה בפורום.

כל מי ששואף לאחד מהדרכים האלה כדי לחיות מהשקעתו הפסיבית, עובד בעבודות כבעל עסק, שכיר או פרילנסר במה שהוא יודע לעשות כדי לחסוך מספיק כסף בשביל כל אחד מהדברים.

כתבת בפוסט אחר שיש לך 100 אלף שקל בצד. זה בהחלט לא מספיק לאף אחד מהדברים האלה.
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 16:27
אז מה אתה אומר? שאני נדפק כי אני לא מוצא עבודה?

הבעיה שמעסיקים לא מקבלים בעלי מוגבלות לעבודה...
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 18:39
לא הבנתי, אתה מחפש עזרה אמיתית או רוצה שנשתתף בצערך?

כן. אנשים משיגים את הכסף שלהם בעזרת עבודה, או ירושה, או מזל. אין הכנסה פסיבית מהאוויר.

אני בטוח שכן יש מעסיקים שכן מקבלים בעלי מוגבלויות לעבודה, ואתה צריך לחפש קצת יותר טוב, עם ראש קצת יותר פתוח (אחרי שראיתי את הפוסט הקודם שלך, שרצית לעבוד רק 5 שעות) ובתקווה תמצא עבודה.
🕒 פורסם בתאריך: 17/06/2021 19:25
או השקעה.

אבל בהחלט מתחבר למה שכתבת.

@Eviatar שירתתי ביחידה עם המון אנשים עם מוגבלויות כאלו ואחרות כולל חירשות, שכולם ללא יוצא מן הכלל התנדבו לשרת (כי הם פטורים משירות בגלל המוגבלויות), והאנשים הללו היום במשרות כאלו ואחרות בתעשיה שלא נופלות בערכן ממשרות של כל אדם אחר.

הגישה שלך קצת תבוסתנית, וזה הדבר העיקרי שאתה צריך לשנות. זה לא בא להגיד שאין אפליה נגד אנשים עם מוגבלויות בתעשיה, אבל אפליה יש ללא מחסור, נגד ערבים, נגד נשים, נגד אתיופים, נגד הומואים, נגד כל קבוצת מיעוט או נגד כל אדם שהוא שונה ממי שמפלה, זה לא אומר שאתה צריך להרים ידיים, זה רק אומר שאתה צריך לעבוד קשה כדי להרוויח כסף, כמו כולם.