⬅ חזרה לאינדקס

אולי פשוט נבחר בדרך הפשוטה ...

🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2016 22:17
אולי פשוט נבחר בדרך הפשוטה נעבודה כל החיים ונחסוך לא נתחתן ונחייה כמו מלכים נגור אצל ההורים ונוכל לפרוש בגיל 45 50....

בלי הרבה כאבי ראש לחשוב מה עושים.

חשבתי על זה הרבה ואני עדיין חושב עם להתחתן או לא עם להביאי ילדים הוא לא בזמן האחרון אני מתחיל לחשוב שהמדינה לא רוצה לטובת התושבים עם פשוט רוצים שכל החיים נהיה במינוס ונגור אצל ההורים .

או שפשוט לא נתחתן ....

המצב בקנטים וזה לא רק אני שחושב לא להתחתן מסיבות כלכליות זה כל הדור שלי y.

זהו סוג של פירוק כזה ...קשה לי לעשות שינוים אני לא יודע עם אני יוכל להרשות לעצמי להביאי ילדים ולחיות בדירה ולפרוש כמו בן אדם רגיל ולא בעוני כמו שאנחנו שומעים כל יום בחדשות.

שהיה שבוע טוב.
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2016 13:31
ההורים שלך מסכימים עם התוכנית הזאת?
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2016 13:50
נראה לי שאתה בפורום הלא נכון...
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2016 13:52
תלוי לאן אתה רוצה להגיע.

לדעתי לא לרצות להתחתן אף פעם או להביא ילדים זה לגיטימי לחלוטין. תחשוב על עצמך במיטת המוות בגיל מופלג חושב את מחשבותיך האחרונות - מה היית רואה את עצמך עושה גאה בו בדיעבד?

ילדים זה תמיד הוצאה כבדה, גם במדינות שלא מסבסדות את זה בטירוף כמו ישראל. תאמין לי - בחו"ל זה אפילו יותר כבד, פה בארץ אתה אפילו לא משלם על הלידה.

אפשר להיות גם רווק נצחי ולגור בקרוואן בעלות נמוכה מאוד. לא חייב להיות אצל ההורים.
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2016 16:24
1. אם לא תתחתן ולא תעמיד צאצאים תוכל לפרוש הרבה לפני גיל 50.

2. המדינה לא "רוצה" שתהיה במינוס, המדינה לא "רוצה" כלום. היא נגררת לכל מיני פעולות מוזרות בגלל בליל של אינטרסים. אם מישהו רוצה שתהיה במינוס, אלה רק חברות הצריכה (כי הפלוס שלך עבר אליהן).

3. לא הבנתי את המשפט האחרון, אבל המצב לא בקנטים, המצב מעולה. אני לא חושב שאי פעם בהיסטוריה של המדינה היה אפשרי לפרוש לפני גיל 35.
🕒 פורסם בתאריך: 22/04/2016 21:45
נשמע שהאישיו פה הוא פחות כלכלי ויותר בנושא של התפתחות זוגית. ממליץ לך לחפש כלים ולהתפתח בתחום הזה (לא בציניות).

כמו כן, אני חושב שמי שיגור בבית עד גיל 40 יוציא את הכסף שחסך על פסיכולוג די מהר.
🕒 פורסם בתאריך: 23/04/2016 07:49
מבחינה כלכלית זוגיות זה הרבה יותר נכון, ואם שני בני הזוג מכוונים מטרה - עצמאות כלכלית היא הרבה יותר סבירה כזוג.
🕒 פורסם בתאריך: 23/04/2016 11:53
נראה לי ש @Halbali07 פותח שרשורים ולא כל כך איכפת לו מהתשובות של אנשים, חבל..
🕒 פורסם בתאריך: 23/04/2016 19:07
חחחחחח אתה שכחת שיש גם אופציה כן להתחתן מסיבות כלכליות.

Go find yourself a sugar momma =)
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2016 01:01
1. תפסיק לרחם על עצמך. זה כנראה אחד המקומות היחידים במרחב הקיברנטי הישראלי שבהם לא תזכה לסימפטיה.

2. תפסיק לקרוא את צליל אברהם, זה רעל
🕒 פורסם בתאריך: 25/04/2016 08:20
נראה לי שהוא פשוט טרול...