⬅ חזרה לאינדקס

לקוחות קופ"ח מכבי שצורפו לביטוח סיעודי ללא ידיעתם

🕒 פורסם בתאריך: 20/10/2021 13:37
שלום.

לפני הרבה שנים מכבי שירותי בריאות צירפה אנשים לביטוח סיעודי ללא הסכמה שלהם. אחרי שנים לקוחות שגילו את זה פנו לקופ"ח עם בקשה להחזיר כספים אך קיבלו סירוב.

יש פה לקוחות קופ"ח מכבי כאלה?
🕒 פורסם בתאריך: 20/10/2021 14:06
למה שלא תרצה ביטוח סיעודי?

זה ביטוח חשוב וממש זול ביחס למה שהיה בשוק הפרטי.

קח בחשבון שאם אתה יוצא ותרצה לחזור תצטרך למלא הצהרת בריאות ויתכן שיחריגו לך מחלות או לא יקבלו אותך חזרה.
🕒 פורסם בתאריך: 20/10/2021 16:10
@מאיר_ ביטוח סיעודי זה למראית עין שנותן שקט נפשי ולא יותר כי כאשר מגיע זמן שצריכים להפעיל ביטוח החברות ממציאות תירוצים לא לשלם או מושכות עד שמאוחר מדי.

לא מאמין לחברות ביטוח סיעודי היום.

אי אפשר לבטוח בחברות היום.

אי אפשר לסמוך...

אי אפשר.
🕒 פורסם בתאריך: 20/10/2021 16:31
לא נכון.

עושים אולי בעיות ותחקירים אבל מקבלים.

אמא שלי קבלה את המגיע לה לאחר חודש אחד בלבד של התכתבות.
🕒 פורסם בתאריך: 20/10/2021 17:04
כן, ועדין הרבה יותר זול שיהיה לך ביטוח מאשר לשלם עלות של אדם סיעודי.

הסיעודי של קופ"ח לא כולל סיעודי כתוצאה מתאונת דרכים או תאונת עבודה ולכן הוא כל כך זול, אבל עדין זה פתרון מעולה.
🕒 פורסם בתאריך: 23/10/2021 22:21
מצטרפת לתשובתו של יוסיק

2 הורי קיבלו ומקבלים את מלוא הסכום לו הם זכאים, מידי חודש ללא כל בעיות, מזה שנים. גם בתהליך הגשת הבקשה חברת הביטוח לא עשתה בעיות, ברגע שהאדם מוכר כסיעודי ע"י בט"ל הם לא דורשים כמעט שום מסמך מעבר, ואף משלמים רטרואקטיבית מיום ההכרה במצב הסיעודי.

וכתשובה לפות"ש - שניהם במכבי, הם הצטרפו לפני שנים באופן מודע לגמרי, אני זוכרת שהם קיבלו מכתב הביתה המציע להם להצטרף. היום אנחנו מודים על כך, זה מה שאיפשר להם להעסיק עובד זר ולהישאר בביתם.
🕒 פורסם בתאריך: 25/10/2021 20:12
זה עובדתית לא נכון. אמא שלי הפכה סיעודית. היה ביטוח סיעודי רגיל של קופ"ח. קצת בירוקרטיות ושלחו רופא לבדוק. משלמים כמו גדולים.