⬅ חזרה לאינדקס

ממונפים דרך IB?

🕒 פורסם בתאריך: 04/12/2021 23:17
יש פה עוד אנשים הממנפים דרך IB ישראל או IB ישירות?

יש לי רעיון שיכול להכניס לנו לא מעט כסף.
🕒 פורסם בתאריך: 04/12/2021 23:35
לא ממונף כרגע, אבל לעיתים.

תמיד שמח לשמוע על רעיונות שמכניסים כסף …
🕒 פורסם בתאריך: 04/12/2021 23:52
להבנתי ברוקרים מתווכים כמו IB ישראל או CAPTRADER מקבלים את רמות ריבית המרג'ין של כל הלקוחות שלהם במצטבר, כלומר אם יש להם 100 לקוחות שכל אחד במרג'ין של 100,000 זה נחשב שיש להם מרגי'ן של 10,000,000 והריבית תרד בהתאם.

אם נתאגד כמות יפה של ממנפים נוכל גם אנחנו להגיע לרמות הנמוכות יותר ולשלם הרבה פחות הוצאות מימון.

לדוגמא אם אתה ממונף ב100,000 והקבוצה ב3,000,000 לבד אתה תשלם ריבית של 1,580$ בשנה, בקבוצה אתה תשלם ריבית של 877$ בשנה, ככל שגודל הקבוצה גדול יותר ככה ההפרש גדל ובנוסף במוקדם או מאוחר הריבית תעלה ואז ההפרש יעלה גם הוא.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 00:12
ממונף קלות כרגע ומתכנן להתמנף יותר בעתיד.

איך בכלל מתמנפים כאלה יכולים "להתאגד"?
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 00:17
פותחים INTRODUCING BROKER משל עצמנו.

אגב יש לזה גם פוטנציאל חיסכון נוסף בעמלות ובעלויות זמן אמת אבל זה כבר יותר בשוליים.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 00:25
יצא לך לברר מה זה דורש?

אנחנו כאילו נהיה הואנגארד של introducing brokers :)
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 01:07
יפה. רעיון מעניין. כיוון שכל מטרתו לתחמן את המערכת כדי לשלם פחות ל-IB אני בספק אם הם יאהבו אותו, אז אני קצת סקפטי.

גם כיוון שמדובר פה (כנראה) בחברה מאוגדת עם גישה למידע אישי פיננסי של הלקוחות שלה, המורכבות הליגאלית/רגולטורית היא לא מושא לקנאה.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 01:22
כרגע מעל 1 מיליון דולר נראה שזה ריבית זהה לכל הסכומים, לא משנה לכמה עולים משם - ריבית של 0.75%, במקום 1.58% שאני מניח שרוב חברי הקבוצה נמצאים בה.

השאלה מה אתה נותן להם ומה קלף המיקוח שלך.

IB ישראל נותנת להם אני מניח שיווק בחינם בעברית ללקוחות ישראלים שאחרת לא היו מודעים אליהם (לקוחות פחות מתוחכמים) או שלא רוצים להסתבך בעבודה ישירות מולם + תמיכה בעברית, ובתמורה IB ישראל כנראה גוזרת את ההפרש כי היא לוקחת עמלות גבוהות בהרבה. אז IB העולמית מרוויחה עוד לקוחות + לקוחות שלא יהיו מתוסכלים ממשהו (אי הבנה של המערכת? אנאערף) כי יש להם תמיכה בעברית (במקום לקרוא באנגלית או להתקשר למוקד באנגלית).

אנחנו נותנים להם... מה? כוח קנייה גבוה יותר שאחרת אין להם? אם צריך סכום הם ירצו רשימת לקוחות, יקבלו רשימה של 50 נגיד ב-1 מיליון דולר (נגיד מינוף ממוצע 20 אלף דולר), יראו שכולם כבר לקוחות שלהם ויגידו שאי אפשר.. כי מה תעשה? תעבור לחברת ברוקרים אחרת? תביא לקוחות שמה שמפריע להם שהריבית על המינוף היא 1.58% ולא 0.75% ולכן לא מצטרפים?

אבל עם כל הקוטן אמונה שלי אני בעד אם אתה מצליח להבקיע את זה ואני אצטרף אם זה WIN-WIN...
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 11:24
מעניין. כמובן שכמו ש @GuyA ציין, צריך להציג ערך מוסף. לדעתי אם נוכל לארגן סכום מינוף של כ1מ' דולר כקבוצה, בהחלט יהיה אפשר לקבל תנאים טובים יותר.

אני בפנים עם 25K$ ;)
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 11:56
אני, סביבות 30%.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 11:58
אם הרעיון הזה יתפתח אני בהחלט יכול להיות בעניין.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 13:23
טוב אז שכחתי שIB העלו את הריביות שלהם וזה הפך את כל הנושא לפחות כלכלי, לא שזה היה מציאה גדולה לפני כן אבל המדרגה הגבוהה יותר של מעל 1M$ עלתה מריבית של BM+0.5% לBM+0.75%, רק מי שמתמנף מעל 50M$ יהיה מהמדרגה האטרקטיבית של BM+0.50%.

אני לא נותן להם דבר, זוהי תוכנית שפתוחה לכולם, בעיקרון INTRODUCING BROKER אמור לתת תמיכה ברמת TICKETS ושיווק.

לא צריך להביא להם ולו לקוח אחד, אפשר לעביר לקוחות קיימים וזה בסדר גמור. גם היום לקוחות קיימים של IB יכולים להצטרף לCAPTRADER לדוגמא אם בא להם.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 13:31
אוקי, נשמע רעיון טוב.

אפשר לפתוח קובץ משותף ולהפיץ אותו פה ובמקומות נוספים (טוויטר, טלגרם..) ואני מניח שאפשר לעבור את ה-1 מיליון דולר.

השאלה רק איך אתה מתחייב ושומר על זה, או שהם מחשבים כל חודש את הסכום הכולל ולפי זה כולם משלמים את הריבית של כל הקבוצה ביחד.

גם לחסוך 0.75% זה כמה מאות שקלים בשנה חיסכון לממונף הממוצע.. זה אחלה.
🕒 פורסם בתאריך: 05/12/2021 13:44
זה אני לא יודע, אני גם לא בטוח בוודאות שזה אכן מצרפי אבל למיטב זכרוני זה כן.

זה לא כזה פשוט, צריך גורם שירכז את זה מולם וירשם בתור INTRODUCING BROKER, יש להם דרישות לדבר הזה, אחד מהם לדוגמא זה להשכיב 10,000$ בתור פיקדון עד שכלל הלקוחות יעברו את זה בעמלות, אני מניח שישנם עוד.

אני לא חושב שחיסכון של כמה מאות שקלים בשנה שווה את כל הבלגן הזה, כלומר לי לא, אם מישהו אחר רוצה להרים את הכפפה...