⬅ חזרה לאינדקס

הטבות שאפשר לקבל עם סכום גדול בעו"ש

🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 09:50
היי, ככל הנראה בקרוב אני מקבל סכום גדול לעו"ש עקב מכירת נכס.

בפעם הקודמת שזה קרה השתמשתי בסכום הגבוה בעו"ש כדי לקבל מחברת האשראי שני כרטיסים עם פטור מלא מדמי כרטיס, הטבות נכבדות, ו40,000 ש"ח מסגרת בכל כרטיס.

לא הייתה סיבה ממשית לעשות את זה אבל זה היה מעניין לראות איך אחרי שהעברתי לחברת האשראי פירוט יתרות עם מליון שקל בעו"ש פתאום כל מה שביקשתי קיבלתי.

כעת אני תוהה אילו עוד הטבות מיוחדות אפשר לקבל ממקומות אחרים בזכות סכום גבוה בעו"ש. (עוד רגע הוא נעלם לטובת השקעה אז כדאי למהר :> ).
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 10:06
משעמם לך?
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 10:14
פטור מדמי כרטיס ומסגרת גבוהה אפשר לקבל גם ללא תלות ביתרת העו"ש.
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 16:16
no offence - מדובר ב"הטבות" ברמה של "חנייה חינם עד שעתיים ללקוחות הקניון".
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 20:44
מה? למה? אם אתה יכול לקבל דמי ניהול פחותים בקרנות\קופות בגלל סכום צבור גדול (=כסף בחינם),

אני יכול לנחש שכסף צבור בעו"ש יכול לתת גם דברים דומים.

כן. לכן מעניין מה כן אפשר למצוא, אני בטוח שאפשר.

אני מניח שלפחות פקדון בתנאים יותר טובים (טיפה מעל הנקוב)

עוקב אחרי האשכול, בתקווה קלושה אך אופטימית שאולי יהיה רלוונטי גם אליי מתישהו.
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 20:56
לצערי הרב, מכל הניסיונות שלי מול בנקים שונים, "ההטבות" שהציעו לי הסתכמו לשיוך לבנקאות פרטית וניסיון לדחוף ייעוץ בתשלום של "מומחי השקעות של הבנק".

ממש לאחרונה הציעו לי להעביר את תיק ני"ע חזרה לבנק תוך השוואת עמלות מסחר לזה של בתי השקעות + פטור מלא מדמי ניהול.

שזה חידוש מרענן ומשקף הטבה של בערך 200 ש"ח בשנה.
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 21:02
כן זה בעיקר מה שחשבתי עליו. היתרונות שאפשר לסחוט מזה לדעתי זה עמלות\דמי ניהול נמוכים בהשקעה דרך הבנק (זה בכל מקרה יהיה יקר אבל השאלה כמה),

ובנקאות פרטית באמת, אם זה אומר שמישהו עונה לך לטלפון ולא מסננים אותך (על אף שאני יודע שיש בנקים ש"לכולם" יש מענה כזה, כביכול)

אבל אולי יש עוד. ומה שהציעו לך באמת מרענן.השאלה אם יעמדו בזה ("מר י.פ.ב., ראינו שביצעת רק 5 פעולות השנה, לצערנו...")
🕒 פורסם בתאריך: 26/01/2022 21:29
לא משתמש הרבה אבל פעם-פעמיים בשנה צריך משהו דחוף, ואז זה מאוד נוח שמגיע ישירות לבנקאי שמכיר אותי ונותן פתרון במקום.

מבחינתי יש לזה ערך כספי.

ברור. בשיחה עם מנהלת בנקאות פרטית אמרתי בצורה ברורה, שאני מכיר את המשחקים האלה.

בגלל זה כבר עזבתי כמה בנקים ובגלל זה אני גם מנהל את תיקי ני"ע שלי בבתי השקעות.

ברגע שתהיה התחכמות כלשהי, אני לוקח את הרגליים ועובר בנק.

ימים יגידו כמה זמן זה יחזיק מעמד :)