⬅ חזרה לאינדקס

הוראות LIMIT

🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 01:55
אהלן חברים,

אני חדש במסחר העצמאי ורציתי לשאול האם ניתן לבצע מספר הוראות LIMIT מתמשכות על סכום מסוים במקביל, כך שהראשונה שתגיע למחיר היעד תתממש - אני שואל מאחר וסכום הכסף שהכנסתי בהוראת הLIMIT ירד אוטומטית מהסכום הנזיל, ולא איפשר לי לבצע הוראות LIMIT נוספות במקביל.

האם זה מקובל וכך ברוב המערכות או רק בזו של IBI (view trade)

תודה מראש לעונים :)
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 13:36
אם שמת שתי פקודות קניה במחיר שונה, בהנחה שאתה מחכה לירידה אז ברור שהגבוהה יותר תמומש ראשונה. אם אין לך עוד כסף בחשבון איך אתה רוצה שיאשרו לך לימיט שני על הסכום היותר נמוך?
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 15:15
לא רציתי לשים במחיר שונה, רציתי לשים על אותו הסכום, ושהלימיט הראשון שאפשרי (מגיע למחיר היעד) יתבצע.

אם זה משהו שלא ניתן לעשות אז בסדר, אני שואל פשוט כי אני לא יודע.
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 15:29
אם יש שתי פקודות קניה עם לימיט שונה, וכרגע המחיר גבוה משתיהן, אז בהכרח הראשונה שתתבצע תהיה זו עם הלימיט הגבוה יותר.

אם אתה רוצה שרק אחת תבוצע, אז השניה מיותרת
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 15:39
אני לא מכיר את המערכת של IBI, אבל אני יודע שבib יש פקודת OCA - one cancel all שמאפשרת לך להכניס כמה פקודות שונות וברגע שאחת מהן מתבצעת כל השאר מבוטלות אוטומטית.

אז טכנית מה שאתה מבקש אפשרי, השאלה היחידה היא אם במערכת של הברוקר שלך יש אותה או לא.
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 16:15
כן, חבר שסוחר בIB סיפר לי על האופציה הזאת,

בview trade (המערכת של IBI) יש אופציה כזו רק במכירה, התבלטתי בינם ובין IB, נראה שבחרתי לא נכון.
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 16:57
ממש לא נראה לי כמו שיקול מרכזי בבחירת ברוקר. אולי לסוחר מאוד פעיל זה שיקול, אבל יש המון שיקולים חשובים יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 17:31
ברור שזה לא השיקול המרכזי, אבל לתכונות של מערכת המסחר גם יש משקל

תודה בכל מקרה לעונים,

אם יש אופציה של OCA בקנייה במערכות מסחר אחרות נחשבות בארץ (ובכלל), אשמח לשמוע.
🕒 פורסם בתאריך: 28/01/2022 20:10
מסכים, וידוע של-IB יש תכונות מתקדמות שבתי ההשקעות הישראליים לא נותנים (המדוברת ביותר כאן היא מכירה בשכבות).

אבל להבנתי תכונת ה-OCA לא נחוצה כלל למקרה שתיארת (אולי לא הבנתי את הכוונה).

חוץ מזה אני חושב בראש של משקיע פסיבי, ו-OCA לדעתי לא מועיל עבורנו.