⬅ חזרה לאינדקס

חשבון על שם אחר אצל חברת גז

🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 09:54
שלום,

הדיירים קודמים היו משלמים חשבון גז שלא היה על שמם, אלא היה חשבון על שם דיירים שהיו גרים לפניהם.

כשהתקשרתי לחברת גז וביקשתי להעביר חשבון על שם שלי, נאמר לי שתהליך מחייב סגירת חשבון מצד צרכן קודם בשביל להבעיר על שם שלי.

מה אפשר לעשות אם אין לי אפשרות לאתר צרכן קודם?

החשבון שאני משלם בדואר מגיע בדואר רגיל על שם זוג ולא בן אדם אחד.

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 10:24
מוזר, תנסה להתקשר שוב, אולי תיתקל בפקיד אחר שלא ידרוש יצירת קשר עם אנשים לא רלוונטיים (אתה יכול היציג השכם שכירות על שמך ולומר שאין לך שום דרך ליצור קשר עם הדיירים שגרו שם פעם).

אפשרות ב - תנסה לברר אם לבעל הבית יש את מספר הטלפון של הדיירים שהחשבון על שמם. זה אמור להיות אינטרס שלהם לסגור את החשבון מול חברת הגז...
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 10:27
אני שילמתי במשך שנים ארוכות גז בחשבון על שם הבעלים הקודמים ולא היתה שום בעיה. נראה לי שזו דאגה שלהם יותר מאשר שלך...
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 15:52
מה אכפת לך על שם מי החשבון?

אין לזה שום משמעות.
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 16:10
ישאלו אותך את מספר הזהות כשתרצה לבצע פעולות או לברר דברים.
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 20:29
אז תענה מתוך החשבונית.

אין שום פרט הזדהות שיבקשו ממך שלא יופיע בחשבונית.

מנסיון.

3 שנים חשבונות מים /גז/חשמל לא על שמי (שכירויות)-
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 20:38
ואם החשבונית מגיעה למייל של אותו שוכר אלמוני, אתה באותה בעייה.

עריכה: אני רואה שפותח השרשור מקבל אותה בדואר, אז לא רלוונטי.

אבל עדיין החברה יכולה להחליט שמספר זהות זה תנאי הכרחי כדי לקבל שירות.

זה שעבד לך עם חברה / חברות מסוימות לא אומר שכולן פועלות כך.
🕒 פורסם בתאריך: 22/02/2022 23:06
החברות האלו זה פשוט סיוט.

כשיצאתי מהדירה הקודמת שלי ואני והדיירים החדשים רצינו להעביר את חשבון הגז על שמם זה היה תהליך בלתי נגמר וזה כששני הצדדים נוכחיים ומעוניינים!

5 שנים אחרי ואני עדיין מקבלת את הסמסים. החשבון על שמם, הם משלמים אותו, עשינו העברה בכל דרך אפשרית, הם עידכנו את מספר הטלפון ובכל זאת הסמסים מגיעים אליי.

אלא אם יש לך סיבה ספציפית שבגללה זה מפריע, אני מציעה לך לעזוב את זה ולהמשיך בחייך.