⬅ חזרה לאינדקס

צריך מאגר טיפים , להתנהלות עם חברות ההשקעות הישראליות - שרובן ככולן כושלות. ומעלות סיכונים רבים ובעיות פוטנציאליות.

🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 05:10
שלום,

לא יודע למה בישראלי יש את השירות לקוחות הכי מזעזע שיש בחברות ההשקעות, בעוד שבארה"ב השירות הכי טוב.

הדברים הכי מפחידים זה שאנשים אומרים שלא מצליחים להוציא את הכסף ופונים לבית משפט, שאי אפשר להוציא את הכסף, שהם מבטיחים משהו ואז רואים חיובים שונים ואין עם מי לדבר, שאין דרך להגיע אליהם.

אני חושב שצריך מעל הכל להסתדר איתם , אין לי ספק שהם שמים אנשים שלא באים להם בטוב על "התעלם", כראייה תמיד שאני מתקשר הם זוכרים תמיד מתי התקשרתי לפני שנים אחורה, ישר עולה להם היסטוריה שבה הם יכולים לכתוב מה שהם רוצים. נראה לי מי שרב איתם או מתקשר יותר מידי פעמים - זוכה לחסימת עולם.

מעבר לזה , אני מעוניין לפתוח חשבון בשביל משחק באגחים עד שתהיה הזדמנות ולהעביר לאחת החברות Interactive או Ameritrade, ועדיין מפחיד לחשוב שתהיה לי הזדמנות ואצטרך להוציא כמה מאות אלפים עכשיו בשביל לממש את ההזדמנות מהירה עכשיו והם לא יענו לי , או שלא אצליח להוציא את הכסף מהחשבון (בטח מפחיד שאצטרך עו"ד כמו שרבים כותבים) , או שהעמלות שגם ככה יקרות בטירוף (0.06 עבור אגח ממשלתי/קונצרני) יהיו גבוהות יותר (0.08 - כי הם עושים לך "טובה" שנותנים לך את העמלה של ה0.06) .

אין מה לשקול בכלל את הבנקים . אף פעם.

היחידים שהציעו לי 0.06 על האגחים היו מיטב דש, פסגות.

אשמח לטיפים כיצד להתנהל איתם , לעבוד איתם, להעביר את הכסף במהירות כשצריך, ולקבל את המינימום שנדרש מנותן שירות. לוודא שנותנים לי את העמלות שהבטיחו. ועוד .
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 09:51
0.08% זה לא יקר.

לי אישית מעולם לא הייתה בעיה מהסוג שאתה מתאר, בטח שלא בפעולות פשוטות.

יש דוגמא למקרים שאתה מדבר עליהם שלא נתנו לאנשים להוציא את הכסף שלהם? נשמע לי לא הגיוני.

אני מסכים שהשירות של גופים ישראליים הוא לא עקבי ויש נטיה לחוסר מקצועיות בסוגיות שדורשות הבנה, לכן תמיד (ומול כל גוף) תצטרך לבצע בקרה, אין מנוס.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 10:00
מהז'תומרת 'אנשים אומרים'

זה לא מדור רכילות, רצוי שתביא לינק למקרים כאלו.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 10:29
הדשא של השכן. תלך לפורום מקביל אמריקאי ותראה שם תלונות על חברות אמריקאיות.

דווקא בארץ ממה שיצא לי לראות עד כה, אין שום בעיה למשוך כספים מאף בית השקעות מפוקח.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 10:32
אתם יודעים,

אני חושב שהישראלים התרגלו לשירות מהסוג הזה,

אני אישית מדבר מציון של 1.9 ו1.8 על בערך 150 תגובות ו250 תגובות, בערך , 2 מהחברות בתי השקעה המובילים בישראל.

אם בן אדם אחד אומר משהו , אני יכול לחשוב שהוא משקר או שלא מבין או אולי לא ידוע,

אם מאות אנשים אומרים את אותו הדבר, ופה לא מודעים לזה,

אז אין לי מה להתווכח על זה.

אבל עבורי , זה מעלה חשש, ולכן לשיטתי , צריך דרך התנהלות,

עם גופים קלוקלים אלה.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 10:50
אתה יכול לתת דוגמה ספציפית? כל ההודעות שלך אמורפיות... לא ברור על מה אתה מדבר
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 10:51
לא , זה לא דשא של השכן,

אתה יכול להשוות בין שירות של ברוקר אמריקאי למקבילו הישראלי? תצטרך לנסוע כמה שנות אור בשביל להגיע מקצה אחד לשני.

יכול להיות שהגזימו לגמרי בתגובות כמו אנשים שהלכו לבית משפט על כך שלוקח להם זמן רב מדיי להוציא כסף, עבורי זאת בעיה גם אם יש עיכובים משמעותיים כי אני מוציא ומכניס כספים מתוך מקום של הזדמנויות שבהם בטווח של שבוע שבועיים צריך לפעול-כמה שיותר מהר-אני עלול לפספס על עיכוב של סחבת של שבוע הזדמנות של רווחים של עשרות אחוזים מהירים , בקיצור טוב שאתם אומרים שאין בעיות בנושאים היותר מהותיים. לא ברור לי מה הפער בין הפוזיטיביות פה לבין מה שכותבים בתגובות בגוגל.

בגלל זה אני גם מצטרף שוב לאחד מהגופים לצורך של האגחים הישראליים בינתיים- למרות שיש המון תלונות בתגובות בגוגל, בכל זאת, יש משהו בעייתי שם, גם אם תהיו יותר פוזיטיביים , מבחינה כמותית יש הצדקה לחשוב שקיימת בעיה מסויימת שם.

אני חושב שהייתי פרפקציוניסט מידי - מטבעי כשחשבתי לפתוח אשכול של צורך במציאה של פתרונות לעבודה יעילה , מהירה ואפקטיבית- אני אעשה את זה לבד - לשיטתי.

אגב 0.08 לאגח ממשלתי זה לא זול, לדעתי זה בסדר אם אין לך חלופות לרגע זה-בגלל זה אני שם, אבל גם חלופות זה לא מספיק, צריך גם תזמון , עד אז אצטרך להסתדר עם מה שקיים.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 10:53
קראתי את כל התגובות בגוגל, ואצלי הצורך במהירות סבירה בין בקשה למשיכה לבפועל , אחרת אאבד הזדמנויות חזקות מאוד שעבדתי קשה ליצור אותן
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:02
אז במקרה שלך הסיכון מעיכוב במשיכת הכסף אולי לא שווה את התשואה שתקבל עליו.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:08
איזה פרפקציוניזם בהגזמה הבאתי פה חח...

אני יכול לבדוק את הדרכים ליעילות -זריזות ואפרקטיביות מול הגופים האלה לבד-גם אם קשה איתם ואולי צריך קצת מזל -הם לא משהו אבל אפשר להסתדר, לא הייתי צריך להעלות אשכול בשביל אקסטרה טיפים לגבי זה.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:14
נכון, האשכול הזה באמת מיותר.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:22
עבורי הוא מיותר, אני מבין את הבעיות ועיקר הפתרונות , עבורי להמשיך מעבר זה פרפקציוניזם.

יש פה הרבה בעיות סבוכות, שאין לי טעם להרחיב .

מי שכן רוצה לתהנהל נכון, צריך לחשוב על הדברים האלה.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:28
האם אתה מוכן לחלוק עם חברי הפורום מהם הפתרונות?
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:30
לא ,

לא נראה לי שאתה חושב שיש בעיה , אז אין לי מה לחלוק פתרונות רפאים.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:32
לא עבורי, עבור שאר חברי הפורום.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 11:51
הסברתי את עצמי פעם אחת , אפילו פעמיים.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 12:20
ולא הבאת שום סימוכין, מעבר ל"אנשים הגיבו בגוגל". טוקבקים זה לא סימוכין.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 12:25
חבל על הקילובייטים שהשרשור הזה תופס במרחב הקיברנטי, רק פותח השרשור מבין מה הוא רצה לשאול וזה סתם בזבוז זמן למגיבים.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 12:51
תזהרו משרות הלקוחות של מיטב דש, שרות מזעזע זאת מילה עדינה
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 13:12
אם אתה סוחר, ולא משקיע, אני לא חושב שתקבל תשובות מועילות פה בפורום.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 13:47
לנעול ולזרוק לים. שרשור שכולו קשקוש אחד גדול.
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 18:53
שמת ב"איכות נמוכה" מתוך יצר הנקמה ? או מתוך הרגשה שכך תוכיח שאתה צודק וזה מוכיח משהו ?

1. אתה לא יודע מי אני, אני לא חושב שניסית להועיל פה למשהו אלא רק לעקוץ-יכלת גם למחוק את האשכול.

2. אין לך שמץ של מושג כמה אתה יכול ללמוד ממני ומה.

3. הורדת לי כל חשק להעביר במסגרת הפורום הזה עזרה אמיתית לאחרים, מחוץ לפורום בטח, לאנשים הנכונים, אבל יש לי מסננת בראש , והעולם שלי מורכב מסביבה בריאה וסביבה רעילה-שאני קורה לה הסביבה הירודה. ניתן להם להינות ממך במקום.

לא קיבלתי כזה יצר נקמה , של להעביר פוסט שכתבתי ל"פוסטים מאיכות ירודה" בפורומים איכותיים מהאינטרנט עם הרבה מיליונרים משקיעים וסוחרים שאני באמת נהנה להעביר איתם מידע ענייני. התייחסתי לפורום הזה כמקום שבו אני יכול לבוא ולהעביר הרבה ערך , לא בכל אשכול ואשכול , באחרון בזבזתי זמן ועל מה...

ברכה . חמלה . אהבה.

peace out
🕒 פורסם בתאריך: 15/07/2022 19:05
אני לא חושב שזה היה המטרה שלו, אתה פשוט כנראה לא מספיק מכיר את הפורום הזה, אבל אתה באמת לא משתף בידע חוץ מלדבר בכללית, וממילא השרשור הזה לא מוסיף ידע לציבור. (כמו שכתבו לך כמה פעמים כאן בשרשור)

אבל אני מהניסיון שלי מול בית השקעות אחד כאן בארץ, כל פעם שביקשתי למשוך כסף, כל פעם זה לא עבר בקלות, כל פעם הייתי צריך להתקשר ולשאול למה לא עבר, ואז היו מתנצלים ומעבירים, ולפעמים הייתי צריך להתקשר כמה פעמים.