⬅ חזרה לאינדקס

מניית מטריסלף

🕒 פורסם בתאריך: 22/11/2022 21:55
שלום לכולם,

אשמח לקבל חוות דעת לגביי

מניית מטריסלף

שווה להמשיך לעקוב?

להיכנס?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 22/11/2022 21:57
נראה לי שהתבלבלת בפורום.
🕒 פורסם בתאריך: 22/11/2022 22:35
למה?
🕒 פורסם בתאריך: 22/11/2022 22:52
פה לא ממליצים אם להיכנס או לא.

מציע שתכנס קצת לדיונים על טסלה, מטה ואמזון להבין את טיב הדיון כשמדובר בחברה מסוימת.
🕒 פורסם בתאריך: 23/11/2022 06:25
אני הייתי נכנס, לוקח כמה שיותר הלוואות כדי להכנס בכל הכח ומעודד גם את כל המשפחה והחברים לעשות את אותו הדבר.

*לא ממליץ, לא מייעץ, לא מכיר את המניה.
🕒 פורסם בתאריך: 23/11/2022 08:40
לא מכיר את החברה המדוברת אבל חיפשתי בעקבות ההודעה שלך במה מדובר.

מבין אלפי חברות, למה אתה שואל דווקא עליה? יש בה משהו מיוחד? חברת ביוטכנולוגיה עם 0 הכנסות ששורפת 8% מההון שלה ברבעון.

חברות ביוטכנולוגיה זה לרוב כמו לגרד חיש גד עם סיכוי קרוב לאפס לזכיה - או שהחברה תצליח להביא איזו פריצת דרך עולמית בחקר סרטן/חיסון/שקר כלשהו ואז המניה תקפוץ לשמיים, או שהיא פשוט מתרסקת לשווי אפסי.

תבחר חברת ביוטכנולוגיה אקראית מהשנים האחרונות, זה תמיד אותו סיפור - פרסום על איזה גילוי - המניה מזנקת. מועבר לאישור של ה fda, המניה מזנקת עוד. נדחה על ידי ה fda, המניה מתרסקת.

לא ממליץ, לא מייעץ, לא מכיר את החברה המדוברת.
🕒 פורסם בתאריך: 23/11/2022 19:28
יש לי חבר שנפגע בחוט השדרה

החברה הזאת מפתחת שתל עצבי

הנדסת רקמות.

שאלתי כדי לקבל עצה/מידע..
🕒 פורסם בתאריך: 28/11/2022 11:24
יכול להיות שמדובר בחברה מצויינת ושאתה מכיר את התחום אבל, יש הבדל עצום בין התנהגות של חברה, במיוחד חברה של צמיחה ובין התנהגות של מנייה. למשל, יכול להיות שבאיזשהו מקום בעולם יש חברה שעושה דברים דומים אבל יעיל יותר ועם חיבור לגורמים אחרים בתחום. מהסיבה הזאת, כאן בפורום לא אוהבים להסתכל על מניות בודדות. אני רק אעיר, שיש כאלה שקונים (באופן מפוזר יחסית) מניות של חברות מסוג מסויים ואלו חברות שמחלקות דיבידנד. אבל כאן יש הבדל כי יש היסטוריה והכנסות מוכחות לחברה.