⬅ חזור לעמוד הקודם
4

4461vegeta

פעיל במערכת החל מ- 2/7/19
112
סך הכל הודעות
10
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: האם יש הבדל בין חבילות גלישה ומהירות גלישה באינטרנט של הפלאפון
🕒 21/03/2021 10:24
נציגה אמרה לי שיש הבדל במהירות בין נפח 50 ג'יגה ל 100 ג'יגה ל 150 ג'יגה. לגבי הבדלי נפח זה ברור לי ש150 ג'יגה זה אומר שאני יכול לגלוש פי 3 מ- 50 ג'יגה. אך האם זה בהכרח אומר שגם המהירות גלישה שלי תהיה גבוהה יותר? לדעתי לא, אבל הנציגה אמרה שכן וככה היא אומרת תמיד וככה היא חושבת- מה אתם חושבים? או י...
באשכול: האם יש גבול לשער מנייה?
🕒 16/01/2021 22:23
אוקיי , והאם לדעתך יש איזשהו גבול מסויים שחברה יכולה לגדול כלכלית,כלומר גבול עליון לשווי חברה שבעקבותיה מושפע הערך מניייה. סתם מעניין אותי לדעת האם יש דבר כזה בתאוריה חברה כל כך מוצלחת עם שווי כל כך גבוהה ששווי מנייה בודדת שלה תהיה שווה למילארד שקל אפילו אחרי ספליטים שאתם מדברים....
🕒 16/01/2021 22:10
התכוונתי לגבי ערך מניה בודדת האם יש לה גבול, והאם אפילו המניה של וורן באפט יכולה להמשיך להכפיל את עצמה עוד ועוד ועוד ועוד או שיש גבול עליון מסויים שהוא לא יכול לעבור לא משנה כמה הוא ישפר את החברה . נ.ב ברור לי שערך של חברה אחת לא יכולה להיות יותר גבוהה מהכלכלה העולמית מהסיבה הפשוטה שחברה אחת היא חל...
🕒 16/01/2021 21:31
המנייה שאנ יודע שהשער שלה הכי גבוה נכון להיום זה של חברת ההשקעות של וורן באפט(תקנו אותי אם אני טועה) האם יש גבול לכמה גבוה שער המנייה יכול להגיע? כרגע טלסה צמחה ב-3 השנים האחרונות בעשרות אחוזים, והחשש כמובן שהיא תרד. עכשיו התחלתי לשאול את עצמי, האם יש גבול לכמה שער המניה יכולה להעלות?...
באשכול: הזמנה בבורגראנצ' וטעות בתפריט
🕒 03/12/2020 14:45
אז לשלוח מייל לסניף בורגראנץ'? ומה הכותרת?...
באשכול: הזמנה בבורגראנצ' וטעות בתפריט
🕒 02/12/2020 00:12
היום הזמנתי בבורגראנצ' ארוחה ב 39 שקל. ראיתי שכתוב שמי שמזמין ארוחה תוספת טוגנים עולה 4 שקל. ביקשתי לקבל והיא אמרה לי שזה טעות מה שכתוב בתפריט ותוספת צ'יפס תעלה לי 14 שקל למרות שכתוב בתפריט 4 שקל ושזה לא מעודכן. החלטתי לא להוסיף עוד 14 שקל לצ'יפס וצילמתי את התפריט הלא מעודכן לפני שהלכתי. אני זכאי לד...
באשכול: רווח משטח קרקעי עד לההפשרה
🕒 28/02/2020 11:33
שמעתי שאפשר לעשות רווח משטח קרקעי עד ההפשרה בהיתר זמני, האם מישהו כאן ביצע משהו כזה ויכול לספר לי על החוויה וההשקעה והאם זה יצא לו כדאי לטווח הארוך עד ההפשרה...
באשכול: מניית מיטב דש בירידות
🕒 28/02/2020 11:31
במקרה ודבר כזה ייתרחש איך אדע מי זה החשבון נאמנות למזומן שבתיק. ולגבי הכספי ההשקעות, מה אני אצתרך לרדוף בנפרד אחרי כל קרן שבחרתי להשקיע ומה אני אגיד להם?...
באשכול: מניית מיטב דש בירידות
🕒 28/02/2020 09:56
אני משקיע דרך בית ההשקעות מיטב דש טרייד, התחלתי להסתכל ואני רואה שהמניה יורדת די הרבה... ב3 שנים האחרונות היא בירידה של 20% עלה לי החשש להשקיע שם שפתאום אני אראה שהיא קורסת ויהיה לי בעיות(שימו לב אני לא משקיע במנייה עצמה אבל יש לי תיק ניירות שם)...
באשכול: איך אנשים עם משפחה משקיעים?
🕒 16/02/2020 22:38
אני בן 20 ואוהב להיות חופשי ולעשות מה שבא לו ולאתגר את הגבולות שלי בשוק ההון ובחיים באופן כללי למרות שאני מאתגר את עצמי לא מאמין שאפול כי גם אם אפול אאתגר את עצמי יותר ויותר עד שאצליח חזרה לעמוד ולהתחזק. אך היום חלפה בי מחשבה מפחידה...אני רוצה אישה ומשפחה וילדים. וכשחשבתי על זה טוב הבנתי שהרצון שלי...
באשכול: רעיון חלקיות הלוואה לצורך השקעה
🕒 05/02/2020 22:23
רוצה להשקיע ולהגדיל אפילו בקצת מבלי סיכון. הדרך הכי קלה שחשבתי זה לקחת הלוואה ולהשקיע באגח. הקטע הוא שבישראל כל הלוואה שאקח הריבית שלה מחסלת את הריבית של האגחים הסולידים הממשלתיים ואז נזכרתי שיש לי אזרחות הונגרית ובכך גישה לאיחוד האירופי ואמרתי אולי אני יכול לקחת הלוואה בהונגריה או איפשהו באיחוד כך...
באשכול: עשירי העולם והאנשים עם השליטה בעולם נגד הפשיעה
🕒 20/01/2020 22:04
אם מחר מתעוררים כל עשירי העולם והאנשים עם הכי הרבה השפעה בעולם ומחליטים בכל כוחם ובכל כספם ובכל השפעתם רק למטרה אחת. להעלים את הפשע בעולם ולהפוך אותו לטוב יותר- האם לדעתכם הם יצליחו?...
באשכול: דיווח הכנסות לצבא/ למלגות ולביטוח לאומי
🕒 19/01/2020 16:38
כן אבל אם לא כתוב שם בתי השקעות אם אני אשאל זה די ברור שהם לא יגידו לי כל או לא הם פשוט יגידו עדיף שתתן כמה שיותר מידע לכן אני רציתי לדעת......
באשכול: דיווח הכנסות לצבא/ למלגות ולביטוח לאומי
🕒 19/01/2020 16:10
אני חייל בודד שמשתחרר ומקבל עזרה מביטוח לאומי כי אני יתום ומהצבא כי אני חייל בודד מהצבא. ורוצה ללכת ללמוד. עכשיו אחד מהדברים שמבקשים ביטוח לאומי/ הצבא/ מלגות לימודים זה דיווח מצב חשבון בבנק עכשיו אם יש לי מספר בנקים האם אני צריך לתת להם כל חשבון בנק? ואם יש לי כספים שעברו בירושה וכרגע נמצאים מושקע...
באשכול: מיטב דש vs ibi
🕒 15/12/2019 20:03
למה אף אחד בפורום הזה כמעט לא מזכיר את מיטב דש, אני שומע מכולם שרותים להשקיע בibi שואלים מה יותר טוב ibi או interactive brokers אבל אף אחד לא דיבר על מיטב דש כל כך למרות שהיא מבחינת ניהול כספים מנהלת הרבה יותר כסף מibi מה הסיבה שאף אחד כאן לא מדבר על מיטב דש, מה לדעתכם היא פחות טובה מibi?...