⬅ חזור לעמוד הקודם
N

Nadav1070

פעיל במערכת החל מ- 17/5/19
186
סך הכל הודעות
57
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: התלבטות לגבי לימודים.
🕒 16/06/2020 19:17
1. יש את כל המידע בעולם האינטרנט אבל מעטים עד כדי גיחוך האחוזים שבאמת ילמדו ויתחילו להשקיע בעצמם כפי שרואים בשטח... 2. אוכל לשנות במקרה הצורך את התמחור אולי מחיר מסויים לייעוץ ופתיחה או פשוט דמי ניהול לאורך כמה זמן ולאחר מכן הוא יחליט אם להמשיך או לא. אבל הרבה אנשים רוצים שמישהו '"מבין" יטפל להם י...
🕒 16/06/2020 05:15
1. הרבה מאוד אנשים שיכולים למצוא את המידע לבד עדיין חוששים מכיוון וזה השקעה,בורסה הם מעדיפים שמישהו אחר יתעסק בכל ה "כאב ראש" הזה ופשוט לשלם תשלום חד פעמי או עמלה מסויימת. 2. קורס פחות מדבר אלי שוב יש הרבה מתחרים חושב על לעזור ליחידים אנשים פרטיים אם אראה שאולי כדאי לקחת תשלום חד פעמי על הליווי גם ...
🕒 15/06/2020 20:23
*כמובן שלגבי ההכשרות אסביר להם בצורה מפורטת ועניינת ויותר התכוונתי שהכלים כמו cbt,nlp בלימודים בתואר יעזרו לי לטפל בהתנגדויות ולהגיע לעשייה, מאמין שגם יהיה פה לאוזן ואני מתכנן לעבוד בזה כעבודה נוספת ולא יחידה כעוסק פטור. שמח לדעת שאת גם חושבת שלרעיון בגדול יש פוטנציאל כך גם אוכל לשבור הרבה מיתוסים ...
🕒 15/06/2020 15:52
אז ככה לאחר לאחר כבר השקעה של קרוב לשנתיים במחקי מדד , קריאה בפורום ובאיטרנט של בלוג המשקיעה עלה לי רעיון שיכול להיות מעולה גם לי כהכנסה וגם ללקוחות ,כבר אסביר. מכיוון ולמדתי בעצם אחרי הרבה קריאה והבנה שהשקעה פסיבית לאורך זמן תניב יותר ברוב המקרים מהשקעה אקטיבית בנטו חשבתי על הרעיון הבא: הרבה אנשי...
באשכול: שאלה לגבי חברה בע"מ לעומת עסק מורשה
🕒 07/06/2020 16:35
תודה על התגובות אם יש כן עוד חברה עם הצעות או ניסיון אישי אשמח, כמובן אדבר גם עם הרואה חשבון אשמח לבוא אליו יותר "מוכן"...
באשכול: שאלה לגבי חברה בע"מ לעומת עסק מורשה
🕒 07/06/2020 13:49
אז ככה הייתי שמח להתייעץ ולשאול, קראתי לא מעט ועשיתי לי מעין יתרונות חסרונות להבין מה כדאי. אנחנו עסק עם מחזור של סביבות 2 מיליון ופועלים כעסק מורשה. אם יש כאן אנשים שהיו באותו התלבטות בין עוסק מורשה לחברה בע"מ או מכירים את הנושא הנכון הבנתי שהדבר מאוד תלוי אבל הייתי צריך אם תתנו לי ידע מניסיון או ...
באשכול: שאלה לגבי החזרי מס?
🕒 02/06/2020 21:23
בסדר גמור את זה לא ידעתי,תודה...
🕒 02/06/2020 19:12
עבדה באותה חברה 6 שנים ברציפות אבל היום שינויי שכר...
🕒 31/05/2020 14:37
היי שאלה מנסה לעזור לאמא של חבר והבנתי שנושאי החזרי המס הוא עם הרבה בירוקרטיה האם למישהו יצא לעשות את הדבר בעצמו או האם נעזר בגוף שלוקח מחיר הגיוני? לי בעברו לקחו 25% שזו ממש שחיטה....
באשכול: מתלבט על ללמוד לרכב על סוסים.
🕒 28/05/2020 23:47
Up...
באשכול: מתלבט על ללמוד לרכב על סוסים.
🕒 24/05/2020 23:04
אני מתל אביב בן 27 גר עם החברה ורציתי ללמוד לרכב על סוסים, מעין איזה קורס מזורז על מנת שאוכל לקחת לאחר זה לרכב על הסוס להנאתי ולשלם פר רכיבה. בדקתי מעל 5 מקומות שאומרים שלא ניתן לרכב על הסוסים שלהם ללא מלווה גם לאחר קורס של 8-10 שיעורים והייתי שמח אם למישהו האם יש ניסיון בנושא? *המטרה שלי היא בסוף...
באשכול: בכמה אחוזים ירד התיק שלכם מה19 לחודש
🕒 24/02/2020 22:02
בנוסף למה שאמרו, אם אתה משקיע טרי תעשה כמוני. אני משקיע שנה ומחכה שהמניות של vt רק ירדו מתפלל גם ב80 %,ככה אוכל לקנות כמות ענקית של מחקה מדד vt בגיל צעיר במחירי חיסול. למזלי הרע המניה שלי עלתה בפחות או יותר 5 דולר ליחידה מהרכישה הראשונה, מקווה למזל טוב יותר בעתיד הקרוב....
באשכול: הצטברות של סכום קטן עם אורך השנים...
🕒 22/02/2020 21:21
אני רוצה פשוט לעשות הכל בדרך החוקית והנכונה לא חס וחלילה לרמות ... לאיזה גוף אני אמור לפנות?...
באשכול: האם יש אתר שמרכז כל מניה והתשואה הממוצע שלה?
🕒 22/02/2020 17:56
נכנסתי לאתר,זו אפליקציה להורדה לא ? ובאמת אין מקום שמסכם מדדים מפורסמים עם תשואות ממוצעות, עצוב קצת דבר דיי פשוט....
באשכול: האם יש אתר שמרכז כל מניה והתשואה הממוצע שלה?
🕒 22/02/2020 14:44
אז ככה אני מנסה למצוא אתר שמראה מניות לפי בחירה שלי, לדוגמא s&p 500', vt, 125 תל אביב. ברצוני למצוא פשוט אתר שאמצא את הנתונים של המניה שחיפשתי וממוצע לפי כמות שנים שאשים,לדוגמא שמתי 30 שנה s&p רוצה לראות ממוצע שנתי לפי הטווח הזה של רווח לא מצאתי אתר כזה אלה רק מה קרה בשנים האחרונות ואז אני צריך לחש...