⬅ חזור לעמוד הקודם
g

gb285

פעיל במערכת החל מ- 26/5/23
6
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: קופת גמל רגילה IRA פטורה ממס ושימוש בדיבדנדים בתור "הפקדה"
🕒 13/12/2024 13:19
יש לי קופת גמל רגילה שאבא שלי פתח לי שנולדתי וכל הכספים בה פטורים ממס כבר עכשיו כי הופקדו לפני 2008, העברתי אותה לפני חצי שנה לIRA. אני לא יכול להפקיד כסף כי אז הקופה תהיה מחויבת במס אז חשבתי על הרעיון הבא: :חלק מסוים של ה-Ira יושקע בקרנות סל על אופציות או על ביטקוין כמו BITO אשר מניבות דיבדנדים ...
באשכול: ללמד(לא ליעץ) אנשים להשקיע באופן עצמאי בסדנאות
🕒 25/07/2024 15:25
שלום לכולם, אני בימים אלה עובד על להקים עסק שהמטרה שלו ללמד אנשים להשקיע באופן עצמאי בשוק ההון על בסיס העקרונות של השקעות פאסיביות על ידי סדנאות/קורסים שבסופו של דבר אנשים יבנו בעצמם את התיק השקעות שלהם. אני לא עושה יעוץ פרטני, או יעוץ בכלל. שוחחתי עם שני יועצי ביטוח האם אני צריך ביטוח אחריות מקצ...
באשכול: באיזה אופן ניתן להוציא כסף מישראל ועדיין לא לשלם מס בתור פנסיונרים?
🕒 07/07/2024 11:52
שלום, אני שואל עבור ההורים שלי שהם פנסיונרים(אין אזרחות זרה) שבעקבות המצב רוצים להוציא חלק מהון שלהם מישראל ( שנחסך ומושקע בקופות גמל פטורות ממס). החמישה גורמים העיקריים שמנחים הם: 1. אפשרות השקעה בעזרת מכשירים פטורי מס או בגובה מס נמוך. 2. מידת חשיפה מינימלית למס ירושה. 3. נזילות גבוהה של הכסף...
באשכול: דיבדנדים כאמצעי לשיפור רמת החיים
🕒 30/05/2023 11:02
אני עובד במשרד שמתעסק בתכנון עירוני ונותן שירות בעיקר למגזר ציבורי. האופן העיקרי שאני שואף הוא להגדיל את הכנסה שלי הוא באופן כזה שזה לא יהיה תמורת "מכירת הזמן" שלי. שיעורים פרטיים זה אכן משהו אפשרי ויש לי ניסיון משמעותי בהדרכה עם בני נוער וילדים. מבחינת airbnb, אצלי בדירה זה לא אפשרי וחשבתי באמ...
🕒 28/05/2023 10:22
אז מה הייתם מציעים לי לעשות על מנת להגדיל את התזרים ובנוסף לנצל את הקיזוז של הפסד במכירת הדירה ?...
🕒 27/05/2023 23:01
דיבדנדים כאמצעי לשיפור רמת החיים אני מרוויח כיום בסביבות 9 אלף ש"ח נטו וככל הנראה זה לא ישתפר משמעותית בשנים הקרובות( בן 30 אזרח ישראלי) כי ככל הנראה לא אחליף מקום עבודה לאור יציאה ללימודים. ואני רוצה להגדיל את התזרים החודשי שלי ומנסה להבין האם אני בכיוון הנכון: -מכרתי דירה שהייתה בבעלותי ויצא לי...