⬅ חזור לעמוד הקודם
m

michael12345

פעיל במערכת החל מ- 10/4/20
15
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: במעבר בקרן פנסיה רכיב פיצויים חוזר למסלול תלוי גיל האם זה תקין ?
🕒 11/09/2025 13:28
במעבר בקרן פנסיה רכיב פיצויים חוזר למסלול תלוי גיל האם זה תקין ? בעבר עברתי מכלל למיטב ד"ש כל הרכבים של קרן פנסיה היו במסלול SP500, שנה לאחר המעבר שמתי לב שרכיב הפיצויים עבר למסלול תלוי גיל. כשפניתי לשירות לקוחות, נאמר לי שאני צריך להחתים מעסיק וכו'. האם זה תקין מבחינה משפטית שלא עדכנתי על שינוי ...
באשכול: ביטוח א.כ.ע
🕒 18/05/2022 19:38
יתכן שכדאי לשקול את אופציה של קרן פנסיה + "מטריה ביטוחית". מטריה ביטוחית מגשרת פער בין א.כ.ע. של קרן פנסיה לא.כ.ע של ביטוח מנהילים. בנוסף ביטוח של א.כ.ע. מתייקר עם הגיל לכן בשלב מסויים כדאי לשקול את כדאיות.......
באשכול: pre IPO stocks
🕒 29/11/2020 17:17
1. אשמח להפנייה לקרוא אל חברות שנסחרו מתחת למחיר pre-ipo. 2. לגבי משקיעי כשיר יש הגדרה ישראלית ושל ארה״ב -> למי מהן אני מחוייב? 3. בהנחה שמתמשים בפלטפורמה zenquity או דומה, צריך גם לדווח לרשוית מס בישראל או רק במקרה של מכירה ברווח?...
🕒 29/11/2020 17:13
אני טוען שזה יותר טוב או פחות טוב. מעניין אותי לדעת עם מישהו ניסה לקנות דרך פלטפורמות הנ״ל. יש חברות ספציפיות שלפני הנפקה שניתן שזאת הדרך היחידה (אני חושב) להשקיע בהם. accredible investor = משקיע כשיר. יש 2 הגדרה שלנו ושל ארה״ב....
🕒 29/11/2020 10:37
שלום לכולם, לאחרונה אני מתעניין בנושא: pre ipo stocks. 1. ראיתי כמה פלטפורמות : zenquity, forge, sharepost. מישהו יכול להגיד עליהם משהו? 2. האם בתוך אזרח ישראלי יש פה מגבלות כלשהם? 3. אחד התנאים זה להיות accredible investor. האם זה משהו ממש הכרחי?...