⬅ חזרה לאינדקס

פרויקט בזמן פנוי כסטודנט למדעי המחשב

🕒 פורסם בתאריך: 12/12/2022 04:09
בסטייה חדה מהשרשור הקודם שלי על ירידה מהארץ שצבר לא מעט תגובות, אשמח ללוות את חכמתכם להתייעצות הבאה:

אני כרגע סטודנט למדעי המחשב, ואני נוטה כרגע לעבודה בתחום ה Web. כמו כן, אני גם משתמש די רציני ב Quora. למי שלא מכיר, זה אתר שאלות ותשובות שהמודל העסקי שלו מבוסס על פרסומות, כמו רוב האתרים בכלכלת האינטרנט הנוכחית.

כמשתמש רציני ב Quora, יש לי תפיסה די טובה של דברים שאני חושב שיכולים לקרות אחרת, ובפרט בצורה יותר טובה. כמו כן, יש לי רעיון למודל עסקי אחר, אחד שמזכיר יותר את Twitch, למי שמכיר. אני יכול לפרט יותר אחר כך, למי שמעוניין.

אני כרגע לומד בעצמי full stack, למדתי כמה עשרות שעות פיתוח פרונט ועכשיו אני עובד על בק. השאלה שלי, אם כן, כפולה:

1. האם זה רעיון טוב לפרויקט? האם אתר שמחקה את Quora ב scale קטן יותר ירשים מישהו?

2. האם זה אפשרי לעשות משהו כזה לבד?

תודה על זמנכם.
🕒 פורסם בתאריך: 12/12/2022 08:53
אתה צריך לשאול את עצמך באיזה תפקיד אתה מעוניין ומה המעסיק ירצה לראות אצל מועמד לתפקיד הזה. תפריד בין ניהול עסקי לידע טכנולוגי.

מעוניין במשרה של מפתח בחברה גדולה? מודל עסקי מוצלח הוא בונוס נחמד מאוד, לא יותר מזה.

אם אתה מדבר על ניהול פרוייקטים (שאני לא חושב שמקובל להעסיק בו ג׳וניורים) או שותפות בסרטאפ קטן יש לזה משמעות גדולה.
🕒 פורסם בתאריך: 17/12/2022 16:06
אם תצליח ויהיה לזה משתמשים? וואו.

2. זה בעיה, אם זה יגדול מספיק, תצטרך לנטוש או לעבור לזה full time, תצטרך כסף להפעיל אותו כל חודש(שרתים זה דבר יקר ), אם תרצה להגדיל אולי תצטרך לעזוב את התואר או לא לחפש עבודה.

אני לא חושב שתצליח לעשות את זה מבחינת מורכבות של פיתוח, תוך כדי שאתה בתואר