⬅ חזרה לאינדקס

מה עושים עם תכולת דירה ודברים ישנים?

🕒 פורסם בתאריך: 29/10/2016 23:55
אני יודע שהיה כאן פעם דיון לגבי הנושא הזה, מעלה אותו שוב עם הנתונים הבאים:

יש לנו הרבה דברים ישנים מאוחסנים בארגזים, דברים מלפני יותר מ-30 ו-40 שנה. חלקם עדיין חדשים ולא היו בשימוש (מכשירי חשמל תקינים וסתם ריהוט) חלקם ישנים ונראים חסרי תועלת למראית עין (קלטות טייפ, למשל).

איך הייתם ממליצים להתחיל "לחסל" את הדברים האלו? קחו בחשבון שאנחנו לא מעוניינים שאנשים מסוג אלו ש"קונים תכולת דירה" יגיעו אלינו הביתה כדי לברור את זה...

מדובר על כמות שיכולה למלא משאית אחת. כמובן שאין לנו מושג מה יש בכל בליל הציוד הזה.
🕒 פורסם בתאריך: 30/10/2016 00:24
תעשה מס ימים של מכירת ציוד garage sale
🕒 פורסם בתאריך: 30/10/2016 02:37
עקב נסיעה לחול אני מוכרת עכשיו את תכולת דירתינו. זה די כאב ראש אבל יד 2 עובד לא רע.
🕒 פורסם בתאריך: 30/10/2016 09:21
אם יש לך המון דברים יש שתי אפשרויות..

1. גראז' סייל (אבל בבית).

2. למכור דרך פלטפורומות יד 2 אונליין.

נתחיל בראשון:

1. לצלם כמה פריטים אטרקטיביים, לרשום מחיר, ולהעלות פוסט בפייסבוק עם תאריך ושעה ולבקש שחברים ישתפו.

בנוסף לפרסם בקבוצת הוואצאפ השכונתית, הבניינית או היישובית - מה שרלוונטי.

2. להחליט על כמה מחירים שרירותיים, לעשות פלקט גדול עם הסבר, ולסמן את המוצרים במדבקות. אדום - 5 ש"ח, צהוב-10 ש"ח, ירוק - 20 ש"ח וכן הלאה. אני מקווה שזה ברור. זה מאוד מקל על החיים.

3. יום יומיים לפני המכירה לתלות שלטים בשכונה שמספרים על המכירה.

4. להצטייד בהרבה עודף.

רוב האנשים שונאים שבאים אליהם המון אנשים אנשים ויותר נוח להם למכור אונליין וזה גם מה שאני עושה, אז אני אפרט מאוחר יותר.
🕒 פורסם בתאריך: 30/10/2016 12:22
המשך -

למכור אונליין.

מנסיוני הכי אפקטיבי זה אתר יד 2.

להעלות צילום ברור של כל מוצר, עם תיאור ברור.

בתיאור לציין שיש עוד חפצים למכירה כגון: בלה בלה בלה.

את התמחור לקבוע לפי חיפוש של פריטים דומים.

אני מתמחרת טיפה יותר גבוה מהמחיר הכי נמוך שאני מוצאת כדי להגדיל סיכויי מכירה.

את אותן תמונות אפשר להעלות לפייסבוק כאלבום בפרופיל האישי שלך, וגם בקבוצות המכירה (פשפשוק וכדומה)

בשני המקרים חשוב להקפיץ מפעם לפעם את הפריטים, אחרת הם נעלמים בתחתית.

דגשים -

לשים תמונות מצויינות וברורות.

לא להתבייש להתנסח כמו טמבל עם ביטויים כמו "טוסטר חדש באריזה, הזדמנות חד פעמית, עיצוב נדיר"