⬅ חזרה לאינדקס

בעיה במשלוח מוצר מאליאקספרס

🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2023 23:04
קניתי מוצר באליאקספרס, קיבלתי SMS מחברת שליחויות מקומית שהמוצר נמצא בנקודת חלוקה שלהם שפתוחה רק מהבוקר עד הצהריים ונמצאת מקום שלא נוח לי להגיע עליו,

שלחתי הודעה לחברת שליחויות שעוד לא ענתה וגם למוכר שכרגע מנסה להעביר אותי לדבר עם החברת שליחויות שלו.

יש משהו שאני יכול לעשות מעבר?

אני יכול לדרוש הגעה עד הבית?

אתם מכירים אם יש סטנדרט מינימלי באליאקספרס לגבי איך הלקוח צריך לקבל את החבילה? - משלוח עד הביתה, מרחק מקסימלי מהכתובת של המשלוח, שעות פתיחה של הנקודה
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2023 23:09
די בטוח שעד שתקבל תשובה כלשהי יחזירו את החבילה שלך חזרה.

לקבל החזר של הכסף זה לא הכי קל באלי אקספרס.

צריך להתרגל, או להפסיק להזמין משם
🕒 פורסם בתאריך: 06/04/2023 23:24
@yahud אתה יודע אם באמזון זה גם יכול לקרות?

זה פעם ראשונה שזה קורה לי והזמנתי בעבר מחו"ל
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 01:44
אמזון מביאים שליח לדלת הבית שלך, אלא אם מסיבה כלשהי אתה בוחר אחרת.

עלי... זה זול, לטובה ולרעה.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 11:06
רק הערה, בקשר להחזר בעלי, קיבלתי פעמיים שלוש ללא בעיה מיוחדת. תראה רק שאתה לא מסכים להצעות מוזרות של המוכר ושאתה עוקב יומיומי אחרי ההודעות. אם אתה לא מגיב בזמן אז הם סוגרים.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 11:29
גם לך קרה שהחבילות הגיעו לכל מיני מקומות מרוחקים?

אני מנסה להבין כמה זה נפוץ?

והאם יש לי דרך להשפיע על זה בהזמנות עתידיות
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 11:30
פעם הבאה תבחר במשלוחים משלוח של אליאקספרס ולא במשהו אחר. הם. תבדוק סמסים - הם מודיעים לך כשהם שולחים ומאפשרים לך לבחור נקודת חלוקה לפני שהמישלוח מגיע לארץ.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 14:46
זה תלוי ספציפית באזור שאתה נמצא בו.

יש מקומות מושלמים ויש נוראיים.

שהייתי בירושלים זה היה פרפקט.

הזמנתי מאות ולמעט 1 או 2 הכל הגיע לסניף הנכון.

עכשיו אני במרכז והרבה יותר גרוע כאן, בערך שליש מהחבילות אני או לא מקבל עליהם הודעות מהרגע שנכנסות לארץ או שלא למקום הנכון, אבל ירדתי מאוד בכמות ההזמנות אז זה עדיין לא מרחב מייצג.
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 15:09
אליאקספרס לא שולחת מוצרים לבית (ממאות הזמנות שעשיתי מעולם לא הגיע שליח וזה תמיד לנקודות מסירה. עריכה: פעם אחת הגיע שליח כי זה נשלח בEMS ועמילות מכס גבו ממני מאות ש"ח לשחרור ואז הם שלחו שליח של דואר ישראל, אבל בכל אופן מומלץ שלא יגיע משלוח בEMS בשום אופן), אתה יכול בטח לשלם לחברת השליחויות כדי לקבל שליח עד הבית באיזה סכום (אני זוכר שפעם הוסיפו באס.אמ.אס שלקבלת שליח עד הבית ניתן להקליק ולשלם X ש"ח).

באליאקספרס יש אפשרות בדרך כלל לעדכן את נקודת החלוקה עם החברות שליחויות שהיא עובדת איתם לפני שהמשלוח מגיע לארץ (מקבלים מלא סמסים על העדכונים וניתן להירשם באתרי דואר ישראל וצ'יטה שליחויות שאלו 2 חברות מרכזיות שעובדות עם אליאקספרס). לעיתים חברת השליחויות מסיטה משלוחים לנקודות מסירה שאף אחד לא רוצה כתלות בעומסים, אבל זה קרה לי לעיתים נדירות.

הסטנדרט באליאקספרס זה שהם שולחים עם דואר ישראל וחברות שליחויות שונות והם יגידו לך שאחריות המשלוח היא של חברת השליחויות ולפנות אליה. זה הסטנדרט.

באליאקספרס קל לקבל החזר אם אתה לקוח בדרגת יהלום ממה שהבנתי (במידה ולא זה די רנדומלי ממה ששמעתי) ואני אישית קיבלתי החזר במקרה שחבילה לא נמצאה (אבדה ואין לה מעקב). במקרים כאלו מספיק שתכתוב שלא הגיע עם מכתב מחברת השליחויות שהחבילה אבדה להם עם dispute מסודר במערכת של אליאקספרס (ולא להתכתב עם המוכר ולשים לב שהזמן לא עובר). במידה וקיבלת מוצר פגום הרבה יותר קשה לקבל החזר ולכן מומלץ להסריט כל פתיחה של חבילה ולשמור הוכחות. בכל מקרה צריך לעבוד עם מערכת של אלי (ולהתעלם מהצ'אט עם המוכר) בשביל שמשהו יקרה (המוכר הסיני יציע בדרך כלל לתת פיצוי של 0$ וצריך פשוט לסרב reject בלי סוף עד שהוא מסכים להחזיר את הכסף או שאליאקספרס מתערבים).
🕒 פורסם בתאריך: 07/04/2023 16:58
קרה לי גם בכל המשלוחים האחרונים וזה פשוט קטסטרופה. שלחו לי את החבילה ליעד רחוק ולא סביר מהבית (2 קילומטר) באיזור לא נגיש בכלל מבחינת חניה, עם שעות הזיה שעוד היה סגור ביום שסוף סוף הגעתי לשם.

במשלוחים הבאים , שלחתי הודעה למוכר במעמד הקניה וביקשתי להשתמש רק בדואר ישראל ולא בחברת השליחות ממנה הגיע הsms . עבד חלקית ובמשלוח הבא קיבלתי נקודת מסירה נוחה יותר.

חשוב לציין שאני הכי על זה , ונכנסתי לכל הודעה ששלחו לי לבחור נקודת משלוח קרובה ונוחה כמה שיותר. פעם אחת בחרתי נקודה אחרת ושלחו לי בכל זאת לנקודה המקורית, אחרי דין ודברים עם שירות לקוחות בגדול התשובה היתה זו בעיה שלך פעם הבאה נשתדל (?) יותר. לא ברור. כתבתי כמובן תלונה רישמית לחברת השליחויות ודואר ישראל . למעשה ביקשתי להסיר את הכתובות שלי לחלוטין מחברת השליחויות, התשובה היתה אי אפשר. חוצפנים.

ממש מבאס וכמות ההזמנות ירדה בהתאם כי באמת שאין לי חשק כוח או זמן לפנות שעה מהיום שלי לאסוף חבילה. לא סביר בעליל. אתה לא הראשון זה מה שאני מנסה להגיד במיוחד לא במרכז.

במעמד הקניה תבקש להשתמש בחברת שליחויות ספציפית . יכול לעזור.